Ακαδημία της Μπαρτσελόνα στη Λιγόρτυνο Ηρακλείου!

PDF Print E-mail
Friday, 18 November 2011 01:18 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Μια τεράστια προσπάθεια και ένα μεγάλο όνειρο ανθρώπων του ποδοσφαίρου στη Λιγόρτυνο Ηρακλείου γίνεται πραγματικότητα. Ο λόγος για τη δημιουργία ακαδημίας ποδοσφαίρου υπό την εποπτεία της Μπαρτσελόνα!

Άνθρωποι του ποδοσφαίρου από την περιοχή και συγκεκριμένα οι κ.κ. Μ.Μανταδάκης, Γ.Νηστικάκης, Ε.Ευθυμιάδης, Μ. και Π.Χατζηκωνσταντίνου, Γ.Σεραφειμίδης, Γ.Ψαρρός, Α.Αγγουριδάκης και Γ.Δελιμιντήρης, με την αμέριστη συμπαραστάτη τον πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής, κινητοποιήθηκαν και ήδη προχώρησαν στις πρώτες ενέργειες προκειμένου να αρχίσουν οι δραστηριότητες της ακαδημίας το συντομότερο δυνατόν.

Έπειτα από επικοινωνία με ποδοσφαιρικούς παράγοντες και φορείς όπως η "Penya Barcelonista d'Atenes", αλλά και ανθρώπους της Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα, όπως ο κ. Μάλλιαρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ιδρυτής του Α.Ο. "Αστέρας 2004" Καισαριανής, πρώην γ.γ. του Π.Σ.Α.Π., αλλά και μέλος του Καταλανικού συλλόγου, οριστικοποιήθηκε το όνομα και οι βασικές αρχές που θα διέπουν το νέο αθλητικό σωματείο και οι οποίες θα ταυτίζονται με τη φιλοσοφία που έχει η Μπαρτσελονα στις περίφημες ακαδημίες της.

Όλα αυτά θα αναπτυχθούν λεπτομερώς σε συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου, οπότε και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για το σημαντικό αυτό γεγονός.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Τελευταία Νέα

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top