Παιδομάζωμα απο την Ακαδημία Π.Σ Καλαμάτας

PDF Print E-mail
Wednesday, 29 February 2012 11:59 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies teamΗ   

Ξανά στο προσκήνιο οι Ακαδημίες του Π.Σ Καλαμάτας

Η Ακαδημία Π.Σ  Καλαμάτα,μετά απο μία αποτυχημένη απόπειρα λειτουργείας την περασμένη χρονιά,μιάς και το βάρος είχε δοθεί στην άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία,ξεκίνησε μία νέα προσπάθεια απο τον Σεμτέμβριο του 2011,με προπονητή και υπεύθυνο Ακαδημίας τον Γιώργο Καλογερόπουλο.

Με συντονισμένες ενέργειες έγινε ένα μικρό παιδομάζωμα απο ηλικίες 5 εως και 12 ετών είτε νέες εγγραφές,είτε απο άλλες Ακαδημίες που θέλησαν οι ίδιοι οι αθλητές να ενταχθούν στην Ακαδημία της Καλαμάτας,έχοντας σαν κριτήριο την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο.

Μέρα με την μέρα οι αθλητές γίνονται όλο και περισσότεροι,φτάνοντας στον αριθμό των 50 και έπεται συνέχεια..


Τα τμήματα που λειτουργούν είναι Bambini, Projunior και Junior


Δυστυχώς οι αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν στο Παιδικό τμήμα,έχουν αποχωρήσει,μιας και η Ακαδημία πέρυσι διαλύθηκε.

Απο φέτος όμως μετά και την στελέχωση στο προπονητικό τιμ και του Παντελή Τσιγαρίδη,ο οποίος ανέλαβε το τμήμα Προτζούνιορ,η Ακαδημία λειτουργεί σε νέες βάσεις με άμεσο στόχο απο την νέα χρονιά την στελέχωση Παιδικού και Προπαιδικού τμήματος με απώτερο στόχο την προετοιμασία των αθλητών και την μετάδοση γνώσεων που αφορούν το ευ αγωνίζεστε,την άθληση και όσα αφορούν το Ποδόσφαιρο.

Οι Προσδοκίες των ανθρώπων της Ακαδημίας είναι μεγάλες και με την στήριξη της διοίκησης,των παλαιμάχων,αλλά και των πολυάριθμων φιλάθλων της Καλαμάτας,η Ακαδημία θα καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερους αθλητές και κατά συνέπεια θα έχει καλύτερα αποτελέσματα για το μέλλον.


*Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΣΜ ΣΤΟΝ ΚΟΡΔΙΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΝΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΕΠΣΜ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top