Στην Τούμπα η Ακαδημία της Νάουσας.

PDF Print E-mail
Thursday, 24 November 2011 14:47 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Στο γήπεδο της Τούμπας είχαν την ευκαιρία να βρεθούν την περασμένη Κυριακή οι πιτσιρικάδες των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Νάουσας, συνοδευόμενοι από τους υπεύθυνους προπονητές τους και γονείς.

Οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να πατήσουν το τερέν του ιστορικού γηπέδου και να αγωνιστούν με αντίπαλο την Ακαδημία του ΠΑΟΚ, πριν τον αγώνα του Δικεφάλου με τον Παναιτωλικό.  Εκτός από το ματς με τον ΠΑΟΚ όπου ηττήθηκε με 1-0, η Ακαδημία έφερε ισοπαλία με την αντίστοιχη της Φλώρινας ενώ επικράτησε με το ευρύ 6-0 επί του Κολχικού.

Να σημειώσουμε ότι η επίσκεψη έγινε κατόπιν προσκλήσεως της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία πλέον δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ενίσχυση των τμημάτων υποδομής της ομάδας, αναζητώντας ταλέντα μέσα από τέτοιους είδους τουρνουά. Μάλιστα οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ δήλωσαν πως η συνεργασία με την Ακαδημία μας θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

Για τους μικρούς ποδοσφαιριστές αλλά και τους γονείς ήταν μια συναρπαστική εμπειρία να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Τούμπας, να αγωνιστούν σε αυτό καθώς και να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους.

neovima.gr

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top