Το βάρος στις ακαδημίες από την νέα διοίκηση της Αναγέννησης

PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011 22:10 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Τις σωστές βάσεις για την δημιουργία μιας ομάδας με θεμέλια, προσπαθεί να βάλει η νέα διοίκηση της ερασιτεχνικής Αναγέννησης και για το λόγο αυτό δημιουργεί ακαδημία για μικρούς ποδοσφαιριστές.

Το δύσκολο αυτό έργο, έχουν επωμιστεί οι προπονητές ο Κώστας Σιακάρας και ο Γιάννης Μάγγος.

Δείτε αναλυτικά το μήνυμα της διοίκησης για όσους γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στην ακαδημία της Αναγέννηση Καρδίτσας: 

"Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν άφησαν άθικτη και την ιστορική ομάδα της πόλης μας, την Αναγέννηση. 

Το τιμόνι της διοίκησης ανέλαβε πλέον μια ομάδα Καρδιτσιωτών, οι οποίοι ορμώμενοι από το πάθος τους και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο,δημιούργησαν τη νέα Ερασιτεχνική Αναγέννηση. Στόχος τους είναι να μείνει η ομάδα στα χέρια της πόλης και να αναδεικνύονται μέσω αυτής τα ποδοσφαιρικά ταλέντα της περιοχής.

Για αυτό δημιουργήθηκε η ακαδημία της Αναγέννησης για μικρούς και νέους ποδοσφαιριστές, με προπονητές τους Κώστα Σιακάρα και Γιάννη Μάγγο.

Όλοι μας πρέπει να στηρίξουμε το έργο και την προσπάθεια της νέας διοίκησης για να ανεβάσουμε την ομάδα στην θέση που της αξίζει.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στους υπεύθυνους της ακαδημίας Απ. Χρυσικό (693 6666237) και Κων. Γκαβαλέκα (694 5378310).

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top