Υπάρχουν πολλά ταλέντα στην Αυστραλία

PDF Print E-mail
Wednesday, 30 November 2011 15:30 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Μετά το Σίδνευ,ακολουθεί η Μελβούρνη...(Video)

O Διευθυντής των Ακαδημιών της ΑΕΚ στην Αυστραλία κ.Διλές,μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Sports-Academies.gr και το Χριστόδουλο Κιγμαλή για την συνεργασία της ΑΕΚ με αυτήν της Αυστραλίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη

Πως ηταν το ταξίδι σας;

Πολύ κουραστικό,25 ώρες στο αεροπλάνο,φτάσαμε εχθές το πρωί (Δευτέρα) προλάβαμε να ξεκουραστούμε και πλέον περιμένουμε με ανυπομονησία τον σημερινό αγώνα (με την Κ17 του Χάρη Κοπιτσή) ,αλλά και αυτούς που ακολουθούνε στο πλαίσιο των δοκιμών που κάνουμε με Ατρόμητο και Παναθηναικό.

Οι παίκτες μου περιμένουν αυτήν την ευκαιρία ένα μήνα και έιναι ευχαριστημένοι που θα τους δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστούν στην Ελλάδα.

Απο πόσα παιδιά αποτελείται η αποστολή σας;

Το σχολείο εκεί,η Ακαδημία έχει ποδοσφαιριστές απο έξι εώς και 18 χρονών,έχουμε πάνω απο 120 παιδιά χωρισμένα σε τέσσερα γκρούπ το πρώτο απο 6 εώς 9 ετών,απο 10 εώς 12 ετών,απο 13 εως 15 ετών και το τελευταίο απο 16 εώς 18 ετών.

Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο που δουλέυουν τα παιδιά,γίνεται κάποιου είδους προετοιμασία;

Το πρωτάθλημα στην Αυστραλία ξεκινάει τον Απρίλιο και ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο,εμείς απο την πλευρά μας ξεκινάμε Μάρτιο μήνα και φθάνουμε εώς τον Νοέμβριο.,μία φορά την εβδομάδα συγκεντρώνονται για έξτρα προπόνηση και το σαββατοκύριακο αγωνίζονται με τις ομάδες τους.

Έχετε ξεχωρίσει κάποια ταλέντα;

Ναι,έχουμε σε αρκετές θέσεις πολλούς και καλούς ποδοσφαριστές,δεν θα ήθελα να μπώ σε ονοματολογία,θα αναφέρω τις θέσεις στις οποίες αγωνίζονται,όπως επιιθετικός,σέντερ μπάκ,επίσης έχουμε ξεχωρίσει έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή,κοιτάξτε στην Αυστραλία οι ποδοσφαιριστές έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση,πολύ κοντά με τα στάνταρ της Αγλλίας και πολύ ταχύτατοι.Δίνουμε βάρος στην τεχνική και την τακτική.

Επίσης θα ήθελα να τονίσω την προσπάθεια που κάνουν ορισμένα παιδιά,καθώς για να έρθουν στην προπόνηση χρειαζονται 1,5 με 2 ώρες,πράγμα που δείχνει την πίστη και την θέληση να καταφέρουν κάτι καλό.

Η επέκταση των Ακαδημιών της ΑΕΚ και σε άλλες πόλεις της Αυστραλίας ειναι στα μελλοντικά σας σχέδια σας;

Ναι τον Φεβρουάριο του 2012 θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες να συγκεντρώσουμε κάποια παιδιά απο την Μελβούρνη,η οποία έχει πολλούς Έλληνες,σύμμαχος μας το όνομα της ΑΕΚ και ευελπιστούμε να φτιάξουμε εγκαταστάσεις παρόμοιες με του Σίδνευ και απο κεί και έπειτα ίσως κοιτάξουμε και παραπέρα.

Εμείς θέλουμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας για να μπορέσουμε κάποια στιγμή,να βγάλουμε κάποιον η κάποιυς παίκτες που θα επανδρώσουν την ομάδα της ΑΕΚ,αυτό μπορεί να γίνει σε ένα χρόνο ,μπορεί και παραπάνω.

Η παραμονή σας στην Ελλάδα πόσο θα διαρκέσει,ποιό είναι το πρόγραμμα σας;

Θα δώσουμε τρείς φιλικούς αγώνες με την ΑΕΚ σήμερα,με τον Ατρόμητο και τον Παναθηναικό,τις υπόλοιπες μέρες οι παίκτες θα προπονηθούν στο Καπανδρίτη υπο την επίβλεψη του κ.Στασινόπουλου και του κ Μπατίστα,θα έχουμε την δυνατότητα να δουμε και αγώνες του Γιουρόπα Λίγκ και της Σούπερ Λίγκ,θα ξεναγηθούμε στο νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα ,όπου εκεί θα παρακολουθήσουμε την προπόνηση της πρώτης ομάδας και φυσικά θα πάμε στην Ακρόπολη και το Μουσείο για να θαυμάσουμε απο κοντά την ιστορία της Ελλάδας.

Το αποκλειστικό βίντεο της Συνέντευξης

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top