(Κ17) ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 2-3-Τεράστιο διπλό στην έδρα του ''Αιωνίου''

PDF Print E-mail
Sunday, 11 December 2011 15:29 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 (Κ17)

Μια παληκαρήσια νίκη πήραν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού στην έδρα του Αιωνίου τους αντιπάλου στην Παιανία με 3-2 και μάλιστα με ανατροπή.

Το σκόρ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Νταγκράς στο 21' έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Μαλντίν.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Σάμιου συνέχιζαν να πιέζουν και λίγο έλειψε να γίνει το 2-0 όταν το σούτ του Μαλντίν έγλειψε το δοκάρι του Χουτεσιώτη.

Στην συνέχεια του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 31' λεπτό της αναμέτρησης ο Βέργος ανατράπηκε εντός περιοχής απο τον Αρναούτογλου με τον διαιτητή να καταλογίζει αμέσως το σημείο του πέναλντι,τη εκτέλεση ανέλαβε ο Φουκαράς ο οποίος ευστόχησε και έγραψε το 1-1.

Σε εκείνο το σημείο οι πράσινοι αποσυντονίστηκαν και εμφανώς νευρικοί στο παιχνίδι τους δέχθηκαν και άλλο γκόλ αυτήν τη φορά απο τον Σωτηράκο με όμορφη εκτέλεση φάουλ,η μπάλα ξεγέλασε τον γκολκίπερ του Παναθηναικού Κότσαρη και το 1-2 ηταν γεγονός.

Το 1-3 για τον Ολυμπιακό ήρθε απο τον Πασχάλη ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απο τα αριστερά,έκανε το σουτ και έδωσε πλεονέκτημα δύο γκόλ διαφορά στην ομάδα του.

Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε στο 75' λεπτό ο Κρασώνης με πλασέ έπειτα από ωραία ενέργεια του Μαλντίν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κότσαρης, Γκαμάλ, Αρναούτογλου, Μυρθιανός, Βόσδου, Στάικος, Νιούμαν, Ντάγκρας (76' Μπαμίκας), Δώνης (62' Κρασώνης), Θαναηλάκης (68' Καλφούτζος), Μαλντίν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Γκούτσιος (66' Παπασάββας), Σωτηράκος, Μπαντούνας, Τζανετόπουλος, Φουκαράς (77' Γαρυφαλάκης), Λιάτσι, Καρκασίνας (91' Γενιτσαρίδης), Πασχάλης, Πασαλίδης, Βέργος.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top