ΟΦΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1 (Κ17)

PDF Print E-mail
Monday, 12 December 2011 10:33 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Σπουδαία νίκη για την Κ17 του ΟΦΗ ,καθώς επικράτησε με 2-1 του Ατρομήτου στο δημοτικό στάδιο Βενεράτου και βλέπει την συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο 5’ με 0-1. Οι Κρητικοί προσπάθησαν στο α’ ημίχρονο να ανατρέψουν το εις βάρος του σκόρ αλλά οι προσπάθειες τον Δεληγιαννάκη και Κατσαρέλη δεν βρήκαν στόχο

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη ανέβασε ρυθμούς ισοφαρίζοντας στο 48’ με σουτ του Δεληγιαννάκη μετά από πάσα του Χατζάκη και συνέχισε να πιέζει για τη νίκη, κάνοντας την ολική ανατροπή στο 78’ με τον Χατζάκη.

Ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Μαρκάκη (2η κίτρινη) στο 79' και έτσι οι γηπεδούχοι βρήκαν περισότερους διαδρόμους για να αυξήσουν τον δείκτή του σκόρ αλλά τελικώς το 2-1 παρέμεινε εως το τέλος.

ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Σπαχής, Παχάκης, Ανδρουλάκης, Δαμιανάκης, Μπάμπης (70’ Φανουράκης), Γιάννης Χαλκιαδάκης (55’ Γιώργος Χαλκιαδάκης), Δεληγιαννάκης (80’ Πλαίτης), Κατσαρέλης (60’ Μόσχος), Γρίβας (46’ Χατζάκης), Γαργανουράκης.

Ατρόμητος Αθηνών: Ζώντος, Μαρκάκης, Μακρής, Μιχαλάκης, Βαρδακώστας, Μπουρδούβαλης, Κουτσούκης Καρράς, Θεωδωράκης, Καψάσκης, Φιλόπουλος.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top