Η ''Liverpool'' στην Ελλάς Βέλου...

PDF Print E-mail
Tuesday, 08 November 2011 00:18 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου η συνέντευξη Τύπου στην ακαδημία- μέλος του δικτύου ακαδημιών της Λίβερπουλ, Ελλάς Βέλου, στο πλαίσιο του soccer school που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Η προπονητική συνεδρία διεξάγεται υπό τις οδηγίες του τεχνικού της ακαδημίας των reds Άλεξ Άρνολντ, με την βοήθεια του συνεργάτη των ακαδημιών στην Ελλάδα, Άγη Μερεμέτη.

«Αποτελεί μεγάλη μου χαρά όταν βλέπω χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών, αλλά και το ενδιαφέρον που δείχνουν στην εκμάθηση του Liverpool Way. Στόχος μας είναι τα παιδιά να βελτιωθούν τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και σαν άνθρωποι και είμαι σίγουρος πως με αυτή τη φιλοσοφία δουλεύει και η Ελλάς Βέλλου» δήλωσε ο προπονητής Άλεξ Άρνολντ και συμπλήρωσε «Χρειάζεται υπομονή και πολύ δουλειά και είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό».

Στο πάνελ βρέθηκε ο Δήμαρχος της πόλης Αννίβας Παπακυριακός , ο οποίος συνεχάρη τον πρόεδρο της Ελλάς Βέλου Γιώργο Τριαντάφυλλο και υποσχέθηκε πως θα στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας για την βελτίωση των εγκαταστάσεων του Εθνικού Σταδίου Βέλου. Επίσης παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κώστας Παλύβος, ο πρόεδρος ΤΚ Βέλου, Ανδρέας Καλογερόπουλος.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Τριαντάφυλλος στάθηκε στις διαδικασίες βελτίωσης των εγκαταστάσεων του ποδοσφαιρικού κέντρου ώστε να είναι πιο φιλικός ο χώρος για γονείς, παιδιά και φιλάθλους. Σημαντική ήταν επίσης η τοποθέτησή του για την επάνδρωση της ομάδας από 100% γηγενείς ποδοσφαιριστές αλλά και για μακροχρόνια συνεργασία με την Λίβερπουλ.

Από την ομάδα επίσης έδωσαν το παρόν ο υπεύθυνος επικοινωνίας Γιώργος Βαρβατσίωτης και ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Χρήστος Βελέντζας ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση των παιδιών.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top