Στίβος - ο ΣΕΓΑΣ διοργανώνει ψηφοφορία για τον καλύτερο Αθλητή/τρια του μήνα , δικαίωμα ψήφου από σήμερα μέχρι 17 Αύγουστου

PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 08 Αύγουστος 2011 20:59 | Συντάχθηκε απο τον/την sports academies team   

Ψηφοφορία για την ανάδειξη του Αθλητή του μήνα από τον ΣΕΓΑΣ.

Υποψήφιοι στις μικρές κατηγορίες είναι οι Μιχάλης Αναστασάκης, Παναγιώτης Λάσκαρης και Παύλος Μπόφτσης στα αγόρια και στα κορίτσια Αναστασία Καρακατσάνη, Αθηνά Κοΐνη και Γεωργία Στεφανίδη.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση στα αγόρια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων που διεξήχθη στη Λιλ της Γαλλίας καταλαμβάνοντας την 8ηθέση στον τελικό της σφυροβολίας με βολή στα 69.64μ.

Ο Παναγιώτης Λάσκαρης «άγγιξε» το μετάλλιο με την 4η θέση στο επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων που διεξήχθη στο Ταλίν με άλμα στα 5.30μ. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ με 5.40μ.

Ο Παύλος Μπόφτσης κατέλαβε την 7η θέση στον τελικό του τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων που διεξήχθη στο Ταλίν με άλμα στα 15.51μ.

Η Αναστασία Καρακατσάνη πήρε την 4η θέση στον τελικό των 5.000μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων στο Ταλίν της Εσθονίας με χρόνο 16.33.97. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έκανε το «νταμπλ» κερδίζοντας τα 1.500μ. με πανελλήνιο ρεκόρ 4.20.17 και τα 5.000μ. με 16.38.19.

Η Αθηνά Κοΐνη πήρε την 8η θέση στον τελικό στα 3.000μ. στιπλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων που διεξήχθη στο Ταλίν τερματίζοντας με χρόνο 10.43.00. Η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν εξαιρετική στις ημιτελικές σειρές στην ίδια διοργάνωση, αφού με 10.34.83, όχι μόνο πήρε το «εισιτήριο» του τελικού, αλλά συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ νεανίδων που είχε η ίδια με 10.37.10 και είχε πετύχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ε-Ν στη Λάρισα (9/7).

Η Γεωργία Στεφανίδη πήρε την 4η θέση στο επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων που διεξήχθη στη Λιλ με άλμα στα 4.10 μέτρα πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ. Λίγες εβδομάδες αργότερα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο 11ο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Νεότητας που έγινε στην Τραπεζούντα με άλμα στα 4.10μ.

Οι υποψηφιότητες

Αγόρια

Μιχάλης Αναστασάκης (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος)

Παναγιώτης Λάσκαρης (ΠΑΟ)

Παύλος Μπόφτσης (ΓΕ Νάουσας)

Κορίτσια

Αναστασία Καρακατσάνη (ΓΕΑ Τρικάλων)

Αθηνά Κοΐνη (ΕΑΡ)

Γεωργία Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης)

Οι φίλοι του στίβου μπορούν από σήμερα (8/8) μέχρι και την Τετάρτη 17 Αυγούστου να εκδηλώσουν τις προτιμήσεις τους στη δημοσκόπηση μέσω της ιστοσελίδας του ΣΕΓΑΣ (στο αριστερό πεδίο της πρώτης σελίδας του σάιτ και πατάμε στην ένδειξη ψηφοφορίες).

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top