Πανιώνιος-Παναθηναικός 0-3 (Παμπαιδικό) (Video)

PDF Print E-mail
Thursday, 01 March 2012 13:28 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Διευρύνουν το σερί τους...

οι Παμπαίδες του ΠΑΟ!(Video)

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για το Θουκυδίδειο Πρωτάθλημα οι Παμπαίδες του Πανιώνιου υποδέχθηκαν την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναικού και γνώρισαν την ήττα με 3-0.

Κάτω υπο δύσκολες συνθήκες διεξήχθη ο αγώνας του Πανιωνίου με τον Παναθηναικό,καθώς στο προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου ο αέρας και η βροχή δεν άφησαν κυρίως στο δεύτερο μέρος να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.

Οι δύο ομάδες δεν κλείστηκαν στην άμυνα τους,προτίμησαν να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο,πράγμα το οποίο εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Παναθηναικού,καθώς διαθέτει γρήγορους και τεχνίτες ποδοσφαιριστές.

Το σκόρ άνοιξε ο Λώλος στο 8' λεπτό της αναμέτρησης,καθώς εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της αμυντικής γραμμής των κυανέρυθρων και με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα στο 13' ο Ζώτος βρήκε με ωραία ασίστ τον Αμπίλα,ο οποίος ανενόχλητος διέσχισε κάποια μέτρα,πέρασε και τον πορτιέρο του Πανιωνίου και με πλασέ έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο δημιουργός του δεύτερου τέρματος ο Ζώτος στο 25' με όμορφο πλασέ στην κίνηση.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαρίνου, Γεράσιμος, Κόρακας, Σχοινάς, Χάτζος, Πορής, Πολάτος, Βροχίδης, Ξύδης, Λυμπερόπουλος, Νικίτα, Δουκυδίδης, Κουμπακτελής, Καλαμάτας. Κοντογιάννης, Δαλούμας, Τσέλιος, Κόλλιας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κότσης, Παπαδόπουλος, Ντόκο, Νικολογιάννης, Μανιδάκης, Βαρέσης, Μέτσο, Αμπίλας, Λώλος, Παπαδάκης, Ζώτος, Ζουζέ, Θεοδώρης, Ζερβόπουλος, Πασουμίδης

Δείτε τα γκόλ έτσι όπως τα κατέγραψε η κάμερα του Sports-Academies.gr

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top