Η 8η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Superleague K17

PDF Print E-mail
Monday, 21 November 2011 23:01 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ Κ17

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΗ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ...

Τα αποτελέσματα,Το ρεπορτάζ απο όλους τους αγώνες,Η βαθμολογία.

Για την 8η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Superleague K17 και τον Νότιο όμιλο,η ομάδα του Παναθηναικού παραμένει σταθερά πρώτη και αήττητη με (16β),μετάτην εντυπωσιακή της νίκη με 5-0 επι του Εργοτέλη.Για τον Βόρειο όμιλο ανέλπιστη ισοπαλία για την ομάδα του ΠΑΟΚ 3-3 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Κ17 - Α' Όμιλος Σκόρ
ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 5-0
Ο.Φ.Η. - Α.Ε.Κ. 0-2
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ ---

Ρεπό: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Κ17 - B' Όμιλος Σκόρ
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-3
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ 0-1
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0




ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 5-0

Μόνοι πρώτοι και αήττητοι

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Superleague K17,φιγουράρει η ομάδα των Εφήβων του Παναθηναικού μετά την εύκολη επικράτηση του επι του Εργοτέλη με το ευρύ 5-0.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Σάμιου πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων απο την αρχή,κλείνοντας το πρώτο μισό της αναμέτρησης με δύο τέρματα διαφορά και σκόρερ ,ποιόν άλλον,φυσικά τον Τάσο Δώνη στο 21' και στο 40' ο οποίος αν και ακραίος,σκοράρει σαν φουνταριστός.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένο στο 79' λεπτό ο Βόσδου πραγματοποίησε το 3-0 για την ομάδα των Πρασίνων,το 5-0 απο τον Ζαφειράκη και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο πανύψηλος Θαναηλάκης στο 86' λεπτό της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκέκας, Γκαμάλ, Νικηφόρος, Βόσδου (81’ Πλέσσας), Μυρθιανός, Στάικος (64’ Γκιζγκιζιάν), Κρασώνης (75’ Θαναηλάκης), Ντάγκρας (81’ Ζαφειράκης), Δώνης, Νιούμαν, Μαλντίν.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δασκαλάκης, Ζερβάκης (65’ Πεδιωτίδης), Σάλιακας Χ., Παντελάκης, Δουλγεράκης, Ανδρεαδάκης Ι., Βογιατζής (65’ Σταυρακάκης), Φουκαράκης (75’ Τζώρτζογλου), Φοβάκης (65’ Τσαγκατάκης), Κούτρης, Μερτίρι (75’ Κριτσωτάκης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-2

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Η ισοπαλία δεν άφησε ικανοποιημένη καμία απο τις δύο ομάδες,οι οποίες τα έδωσαν όλα για την νίκη,αλλά τελικώς μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Το σκόρ για την ομάδα του Αστέρα άνοιξε ο Τσόφλιος στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης,δίνοντας ελαφρύ προβάδισμα για την ομάδα του και την συνέχεια του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος πρίν καλά καλά συμπληρωθεί το 2' λεπτό,ο Πανιώνιος έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τέρμα του Μπρέντι και δέκα λεπτά αργότερα το συγκρότημα του κ.Δημακόπουλου πέτυχε την ολική ανατροπή με τον Μπεγλεντζή γράφοντας το 1-2.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Καρυδόπουλος για την ομάδα του Αστέρα στο 67',χαρίζοντας στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Τεφτερίδης, Βαλμάς, Κυριακόπουλος, Κουτρουμάνος, Γκίτζιας (88' Στρέμπας), Χρήστου (70' Τριανταφύλλης), Νικολίτσας Γ., Γκρόσιος (80' Σαλαπάκας), Βελισσάρης (75' Καστριτσέας), Τσόφλιος, Νικολόπουλος (55’ Καρυδόπουλος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αθανασόπουλος Μέξη, Κωτσαλάς, Ρουσάκης (89' Πουδαϊκίδης), Λουλάι, Πηνιώτης, Σακαρέλλος (69' Χάβος), Γκίνη (74' Μπαστάνης), Γκούμας, Μπρέντι, Μπεγλετζής.

ΟΦΗ-ΑΕΚ 0-2

Με ''φαντασία'' στο παιχνίδι τους οι παίκτες του Χάρη Κοπιτσή,έκαμψαν την αντίσταση των Κρητικών.

Μετά απο πολύ καλή εμφάνιση,παίζοντας το ποδόσφαιρο που γνωρίζουν πολύ καλά οι Νέοι της ΑΕΚ  κέρδισαν τους Νέους του ΟΦΗ στην Κρήτη με 2-0 (ημιχ. 0-0)..

Η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα,χάνοντας στο πρώτο ημίχρονο δύο πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκόρ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ,στο 57' ο Ερέκι με χτύπημα φάουλ έκανε το 0-1 για τους κιτρινόμαυρους,στην συνέχεια ο νεαρός τερματοφύλακας του ΟΦΗ πραγματοποίησε δύο εκπληκτικές αποκρούσεις κρατώντας το σκόρ στο 0-1,εως το 85' στιγμή της επιτυχίας του δεύτερου τέρματος απο τον Λαζαρίδη,μετά απο συνεργασία όλης της ομάδας και αφου ''χάθηκε η μπάλα''.

ΑΕΚ: Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης (85΄Τρακάκης), Ερέκι, Κουτούζης, Ναυπλιώτης, Κατσικάς, Μίχας (70΄Λαζαρίδης), Σταύρου, Καζβιρόπουλος (65΄Μωυσιάδης), Τζάθας (70΄Σινάνι), Αραμπατζής (80΄ Κοντοές).

ΟΦΗ: Μπρόκος, Σπάχης (85’Λογοθέτης), Καρουφυλάκης, Παχάκης, Ανδρουλάκης, Φανουράκης(75΄Πλαίτης), Πλαϊτης, Γαργανουράκης, Χαλκιαδάκης, Φραγκιαδάκης, Μπάμπης, Γρίβας (60’Μπάμπης), Κατσαρέλλης (55’ Τουγλής), Τουγλής, Χατζάκης, Δεληγιαννάκης, Καστελλιανάκης.

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-3

Ανέλπιστη ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ

Σε ισοπαλία υποχρεώθηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ,έπειτα απο ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Νίκης Μεσημερίου.

Πολύ νωρίς οι φιλοξενούμενου έφτασαν στην επιτυχία του γκόλ με τον Κολοκοτρώνη στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης.H ισοφάριση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 39’, όταν ο Σαββίδης τροφοδότησε τον Παπαδόπουλο και αυτός με την σειρά του με όμορφη ασίστ βρήκε τον Αποστολίδη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Τηλεμάχου και να γράψει το 1-1.

Στην συνέχεια η πίεση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ απέδωσε καρπούς καθώς 1' λεπτό πριν την συμπλήρωση των 45' Παπαδόπουλος και Σαββίδης συνεργάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να πραγματοποιεί το 2-1.

Ο Παναιτωλικός όμως στην αμέσως επόμενη φάση επέστρεψε στον αγώνα και κατάφερε το 2-2 με την λήξη του πρώτου μισού με σκόρερ τον Κολοκοτρώνη.

Στην επανάληψη και στο 60’ ο ΠΑΟΚ ξαναπήρε το προβάδισμα στο σκορ με 3-2 με γκολ του Τζεβελέκη με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή.

Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε στο 84’ ο Κολοκοτρώνης και πάλι,πραγματοποιώντας ονειρική εμφάνιση την οποία συνόδεψε με τρία γκόλ.

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Καραμπάς, Μίλερ, Δασαΐτης, Τσελεπίδης (31’ Καψάλης), Καρατζάογλου, Πόζογλου (58’ Τζεβελέκης), Τουμανίδης, Δ. Παπαδόπουλος, Σαββίδης, Αποστολίδης (83’ Κοτέντζης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τηλεμάχου, Δημούλας, Κωνσταντινόπουλος, Ζυγούρης, Παλιάκας, Κατσάρας (80’ Καραλής), Κωστόπουλος (89’ Χριστοδουλόπουλος), Χαντάκιας (56’ Μπακογιάννης), Κολοκοτρώνης, Βασιλάρης (91’ Δαλαγιώργος), Μπράνης (46’ Σταματέλος).

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΑΡΗΣ 0-1

Σημαντικοί οι τρείς βαθμοί για τον ΑΡΗ....

Την ήττα γνώρισε η Κ-17 της SKODA ΞΑΝΘΗ από τον Άρη για την 1η αγ. του Β' Γύρου του εφηβικού πρωταθλήματος. Το τελικό 0-1 έγινε από τον Μπιμπισίδη στο 19ο λεπτό. Η ξανθιώτικη ομάδα πίεσε για την ισοφάριση και μεταξύ άλλων ευκαιριών είχε και δοκάρι με τον Καρυπιάδη στο 54'. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Δόντσος που αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Ζλατίνης, Χατζηλαζαρίδης (80' Δόντσος), Φραγκούλης (80' Χλωρίδης), Μιχαηλίδης, Παρασκευάς, Δελής (61' Αμπράζης), Ορφανίδης Λ., Καρυπιάδης, Γούναρης (80' Χελιδώνης), Κούτρας, Λαζαρίδης (71' Κεχαγιάς).

ΑΡΗΣ : Μαντής, Κιβρακίδης (89’ Μαρινόπουλος), Ανδρεάδης (93’Μπέκας), Γραμπής, Μπιμπισίδης, Φούσκας, Λεμονής, Πασχαλίδης (74’ Τσιπούρας), Ζήσης (40’ Βασιλούδης), Αλταλίκης (60’ Βαρότσης), Ιγνατίδης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ 0-0

Απο έναν βαθμό μοιράστηκαν ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Κέρκυρα στο Γιάννενα.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της Ανατολής και ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 2ου γύρου του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λιγκ.

Το αποτέλεσμα συνιστά σπουδαίο επίτευγμα, για τους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας, οι οποίοι έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, αν αναλογιστεί κανείς ότι απ’ το 5’ έπαιζαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λάμπουρα και απ’ το 54’ με εννέα, λόγω κόκκινης στον Γρηγοράκη, η οποία σήκωσε πολλές διαμαρτυρίες απ’ την πλευρά της κερκυραϊκής ομάδας.

Με παίκτη λιγότερο τελείωσε το παιχνίδι και ο ΠΑΣ καθώς αποβλήθηκε στο 85’ με δεύτερη κίτρινη ο Φαρμάκης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφούκας, Παππάς, Φίλιος, Μάγγος, Αλεξίου, Φαρμάκης, Καμποσιώρης, Πανταζής, Ζάραγκας, Μπιστιόλης, Σδράλαγκας. Στον πάγκο ήταν οι: Παπαρούνας, Καλόγηρος, Πότσης, Νικολάου, Μπαλατζιάς, Παπαγεωργίου, Μαρμούτας

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ντάικος, Δουκάκης, Λάμπουρας, Κοσκινάς, Νίκας, Τόμπρος, Καμμένος, Κουρής, Γρηγοράκης, Σίμος, Μαβίλης. Αγωνίστηκαν, ως αλλαγή και οι Ντέντες, Ρίτσαρντ, Γαστεράτος και Κουλούρης.

Βαθμολογία K17 A' Όμιλος
Αγ ΒΘ
1 . ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6 16
2 . ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 6 12
3 . ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 6 11
4 . Α.Ε.Κ. 7 9
5 . ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ 6 6
6 . ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ 6 5
- . ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 6 5
8 . Ο.Φ.Η. 5 3
9 . ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0 0

Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Κ17 - B' Όμιλος
Αγ ΒΘ
1 . Π.Α.Ο.Κ. 6 14
2 . ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 6 10
3 . ΑΡΗΣ 5 10
4 . ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 6 8
5 . SKODA ΞΑΝΘΗ 6 4
6 . ΚΕΡΚΥΡΑ 5 1
7 . ΔΟΞΑ ΔΡ. 0 0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

9η Αγωνιστική

Α’ ΟΜΙΛΟΣ Κ17 Νότιος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ - Ο.Φ.Η.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρεπό: Α.Ε.Κ.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ Κ17 Βόρειος

ΑΡΗΣ - ΔΟΞΑ ΔΡ.

ΚΕΡΚΥΡΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ρεπό: Π.Α.Ο.Κ.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top