“Χτίζουμε κάτι καινούργιο για τα δεδομένα της Ελλάδας”

PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2011 17:34 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Ο προπονητής της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ Νίκος Κολομπούρδας, μίλησε σε ραδιόφωνο της πόλης για το 5-0 επί του ΟΦΗ αλλά και γενικότερα για όλο αυτό που χτίζεται.

“Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Όλα είναι αποτελέσματα σκληρής δουλειάς. Τα παιδιά είναι πειθαρχημένα, έχουν μεγάλο κίνητρο και πολύ ταλέντο. Παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και έχουμε πετύχει μεγάλα σκορ, παρότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι γεννημένοι το 1995 ή 1994. Προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο για τα δεδομένα της Ελλάδας. Λέμε όχι στο αργό ποδόσφαιρο και όχι στο φοβισμένο ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε να παίζουμε γρήγορο ποδόσφαιρο, στο οποίο η μπάλα να πηγαίνει με ταχύτητα στην επίθεση. Ίσως αυτό το ποδόσφαιρο, να είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες πρέπει να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Βέβαια, η διαφορά μας με την πρώτη ομάδα είναι ότι εμείς δεν έχουμε πίεση. Επιπλέον, η πρώτη ομάδα ήταν στημένη τα τελευταία τρία χρόνια για ένα συγκεκριμένο είδος ποδοσφαίρου. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει από τη μία ημέρα στην άλλη. Χρειάζεται χρόνος και γι΄ αυτό εμείς δουλεύουμε για το αύριο”.

Για το αν κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές του μπορούν να σταθούν στο άμεσο μέλλον στην πρώτη ομάδα, ο Νίκος:

“Θα πω αυτό που είπα και παλαιότερα. Το κέρδος για τον ΠΑΟΚ θα είναι να βγάλει μια γεμάτη φουρνιά ποδοσφαιριστών. Προσωπικά πιστεύω πως αυτή η φουρνιά είναι πάρα πολύ καλή και μάλιστα 1-2 παιδιά μπορούν να παίξουν άμεσα στην ενδεκάδα της πρώτης ομάδας. Όχι απλά να σταθούν ή να αγωνιστούν για πέντε λεπτά, αλλά να αγωνιστούν ως βασικοί στην περίπτωση που χρειαστεί. Ο κ. Μπόλονι πάντως ασχολείται ιδιαίτερα με την ομάδα Κ20 και αυτό είναι πολύ ευχάριστο, ενώ μπορώ να πω πως έχει κάτι έξυπνο στο μυαλό του αναφορικά με αυτή”.

Για το επικείμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ στο Λονδίνο:

“Είναι γεγονός πως η μέχρι τώρα εικόνα του ΠΑΟΚ είναι καλύτερη στην Ευρώπη. Ίσως να τον βολεύει περισσότερο το στυλ που έχει, με το οποίο δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Στην Ελλάδα είναι άλλωστε αναγκασμένος να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο κόντρα σε ομάδες που παίζουν αμυντικά. Προσωπικά είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα εμφανιστεί πολύ καλή στο Λονδίνο και οι πιθανότητες για νίκη για είναι 50-50. Δεν μπορώ να δεχθώ πως η Τότεναμ είναι το φαβορί. Είμαστε στον ΠΑΟΚ και στον ΠΑΟΚ δεν φοβόμαστε κανέναν. Το έχουν αποδείξει οι ποδοσφαιριστές και πέρσι και φέτος, παίζοντας κόντρα σε ομάδες όπως για παράδειγμα η Φενερμπαχτσέ. Δεν είναι τυχαία η πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν είναι ένα ή δύο παιχνίδια. Αυτό επιδιώκουμε και εμείς. Να έχουμε στόχο μόνο τον πρωταθλητισμό. Έτσι δουλεύουμε στην δεύτερη ομάδα και έτσι θα δουλεύουμε. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όσο είμαι στην ομάδα”.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top