Αναλυτικά η 2η Αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague K17

PDF Print E-mail
Monday, 10 October 2011 12:13 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

 

 

Αναλυτικά η 2η Αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague K17

Μεγάλη νίκη του Πανιωνίου επι της ΑΕΚ,ο Ατρόμητος υπέταξε τον μαχητικό ΟΦΗ και πήρε τους πρώτους του τρείς βαθμούς στο πρωτάθλημα της superleague K17,o ΠΑΣ Γιάννινα εύκολα 2-0 την ομάδα του Παναιτωλικού και τέλος βαριά ήττα της Κέρκυρας με 6-0 απο την καταιγιστική SKODA Ξάνθη.

Συνολικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί μετά και απο τους χθεσινούς αγώνες.


Τα αποτελέσματα της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague K17

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ                             5-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    2-0

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ              6-0

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΦΗ                         2-0


Πανιώνιος-ΑΕΚ 5-1

Με 5-1 επικράτησε η ομάδα του Πανιωνίου (Κ-17),της αντίστοιχης της ΑΕΚ,στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της superleague K17.

Ντούμπλαραν τις νίκες του οι ''μικροί'' του Πανιωνίου,παίζοντας κατά διαστήματα ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ,με πάρα πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν,αλλά τελικώς,οι άμυνες ήταν αυτές που βγήκαν νικήτριες και το μήδεν παρέμεινε στα πρώτα 45΄.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου,φάνηκε οτι οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν την νίκη η καθεμία για λογαριασμό της,οι άμυνες χαλάρωσαν και βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Πανιώνιο να δημιουργεί  τις προυποθέσεις για γκόλ και να τα καταφέρνει τελικώς στο 52' με ωραία ενέργεια του Μπεγλετζή και πρίν καλά καλά κατάλάβει η ομάδα της Ένωσης πως βρίσκεται πίσω στο σκόρ δέχεται και δεύτερο τέρμα στο 54' απο τον ίδιο παίκτη.

Η ομάδα της ΑΕΚ πέρασε στην αντεπίθεση και κατάφερε να μειώσει το σκόρ σε 2-1,τρία λεπτά αργότερα στο 57' με τον Δημήτρη Τζάθα,όπου μετά απο προσπάθεια και σούτ σε τετ α τετ του Μωυσιάδη,ο πορτιέρο του Πανιωνίου Αθάνασόπουλος είπε όχι,αλλά ο επερχόμενος επιθετικός της ΑΕΚ πήρε το ριμπάουντ και με ωραίο διαγώνιο δεξί σουτ μειώσε το σκόρ ,αναπτερώνοντας τις ελπίδες της ΑΕΚ για κάτι καλό.

Να επισημάνουμε τον τραυματισμό στην φάση που προηγήθηκε του Σινάνι και Κοντίδη και την αναγκαστική αντικατάσταση τους ,με τον πρώτο βέβαια πιο σοβαρά και να σπάει τελικώς το χέρι του.

Στο 65΄ σε αντεπίθεσή του ο Πανιώνος κερδίζει πέναλτυ μετά από ανατροπή παίκτη του μέσα στη περιοχή το οποίο εκτελείται εύστοχα από τον Μπεγλετζή,γράφοντας έτσι το 3-1 για την ομάδα του και χατ τρίκ για λογαριασμό του.

Με το σκορ 3-1 εις βάρος της η ΑΕΚ έπαιξε ακόμη πιο ανοικτά δίνοντας έτσι τις ευκαιρίες στον Πανιώνιο που φάνηκε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα τέρματα , πράγμα που κατάφερε τελικώς η ομάδα των Κυανέρυθρων με δύο τέρματα ακόμη με τους Γκίνη και Γκούμα για να γίνει έτσι το τελικό 5-1.

Συνοψίζοντας,μπορούμε να πούμε ότι μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε αυτοσυγκέντρωση και καθαρό μυαλό , κάνοντας λάθη τα οποία δεν άφησε να πάνε χαμένα ο πολύ καλός και ψυχωμένος Πανιώνιος.


Πανιώνιος-Αθανασόπουλος, Meksi, Καλαντάτζε, Ρουσάκης, Κωστάλας, Καρβούνης, Prendi, Σακαρέλλος,Μπεγλετζής,Γκούμας, Γκίνης

Lucaj, Κουιρουκίδης, Μιχαλόπουλος, Κανταρζόγλου, Γιαννόπουλος, Μπαστάνης.


ΑΕΚ-Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Σινάνι, Κουτούζης, Κοντίδης, Ζιβάνοβιτς, Κατσικάς, Σταύρου,Τζάθας,Μωυσιάδης, Αραμπατζής

έπαιξαν και οι Μίχας,Πατσαλιάς,Καζβιρόπουλος,Πουλής,Λαζαρίδης, και την ομάδα συμπλήρωναν οι Τσιώτας ,Κωτάτης

Για να δείτε το πρώτο και το δεύτερος μέρος απο  το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ(300 φωτ) του αγώνα πατήστε ΕΔΩ



Ξάνθη-Κέρκυρα 6-0 (Κ17)

Ανετη νίκη με 6-0 πέτυχε η ομάδα της Ξανθης επί της αντίστοιχης της Κερκυρας (Κ17),για την 2η αγωνιστική του 1ου γύρου της Super League.

Τα γκολ για τους νικητές, που εφτασαν στην πρωτη τους νικη πέτυχαν οι Φραγκούλης στο 4', Ορφανίδης στο 16', Κούτρας στο 23', Λαζαρίδης στο 46' και Γούναρης στο 49' και το 53'.

Οι συνθεσεις των ομαδων ηταν οι εξης:

ΞΑΝΘΗ: Θυμιανίδης, Χατζηλαζαρίδης (46' Κούτρας Ν.), Φραγκούλης (54' Κεχαγιάς), Σουσαμλής, Παρασκευάς (72' Μιχαηλίδης Κ.), Κούτρας Αλ., Λαζαρίδης, Καρυπιάδης (54' Δελής), Χατζητερζόγλου Οκάν (46' Χελιδώνης), Ορφανίδης Λ., Γούναρης.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Πισσιάνης, Νίκας (59' Γράψας), Λαμπουρας, Ντεντές, Κοσκινάς (25' Ρίκος), Καμμένος, Γαρδικιώτης, Φωτεινός, Αυλωνίτης (75' Ρίτσαρντς), Τόμπρος (75' Λούβρος), Μποζίκης (43' Κουλούρης).


Ατρόμητος-ΟΦΗ 2-0 (Κ17)

Η ομάδα του Περιστερίου Κ17 πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με 2-0 σε βαρος του ΟΦΗ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου γύρου!

Το σκορ άνοιξε στο 30' με σουτ ο Κονταξής και τη νικη σιγουρεψε στο 70' ο Μπαμίχας.

Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός.


ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 2-0

Τους τρεις βαθμούς κατέκτησε για την δεύτερη αγωνιστική η Κ-17 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αγωνιζόμενη στο γήπεδο της Ανατολής, όπου υποδέχτηκε την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού.

Ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πρηγηθεί στο 20' με τον Καμποσιώρη ύστερα από υπέροχη μπαλιά του Σπαλιάρα.

Στο  58' ο Καμποσιώρης  διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του ΠΑΣ και κάπου εκεί κλείδωσε το αποτέλεσμα για τον ΠΑΣ.  Στο 79' ύστερα από σύγχυση στην άμυνα του ΠΑΣ ο Γιαχάλης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε για την ομάδα του Αγρινίου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κολιοφούκας, Λάμπρου, Φίλιος, Ταχιάς, Αλεξίου, Φαρμάκης (87' Γιάκος), Παπαρούνας (53' Τσουμάνης), Σπαλιάρας, Καμποσιώρης (77' Μάγγος), Πιστιόλης (65' Ζάραγκας), Χαρίσης (90'+2' Πότσης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ : Τηλεμάχου, Δημουλάς, Κωσταντινόπουλος, Τόσκα, Χριστοδουλόπουλος (89' Μπακογιάννης), Κατσαράς (69' Παλιάτσας), Μπράνης (54' Κωστόπουλος), Χαντακιάς (82' Καραλής), Γιαχάλης, Βασιλάρης, Κολοκοτρώνης



Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα του πρωταθλήματος Superleague K17,η βαθμολογία έχει ως εξής

 

Βαθμολογία K17 A' Όμιλος ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 6 2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 3 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3 2
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ 3 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3 1
ΑΕΚ 0 2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0 1
ΟΦΗ 0 2
ΟΜΑΔΑ Α 0 0

 

Βαθμολογία K17 Β' Όμιλος ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 6 2
ΑΡΗΣ 3 1
ΠΑΟΚ 3 1
SKODA ΞΑΝΘΗ 3 2
ΚΕΡΚΥΡΑ 0 2
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0 2
ΟΜΑΔΑ Β 0 0
 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top