Πανιώνιος-ΑΕΚ 5-1 (Κ-17)

PDF Print E-mail
Sunday, 09 October 2011 20:02 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Πανιώνιος-ΑΕΚ 5-1

Με 5-1 επικράτησε η ομάδα του Πανιωνίου (Κ-17),της αντίστοιχης της ΑΕΚ,στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της superleague K17.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ,με πάρα πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν,αλλά τελικώς,οι άμυνες ήταν αυτές που βγήκαν νικήτριες και το μήδεν παρέμεινε στα πρώτα 45΄.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου,φάνηκε οτι οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν την νίκη η καθεμία για λογαριασμό της,οι άμυνες χαλάρωσαν και βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Πανιώνιο να δημιουργεί  τις προυποθέσεις για γκόλ και να τα καταφέρνει τελικώς στο 52' με ωραία ενέργεια του Μπεγλετζή και πρίν καλά καλά κατάλάβει η ομάδα της Ένωσης πως βρίσκεται πίσω στο σκόρ δέχεται και δεύτερο τέρμα στο 54' απο τον ίδιο παίκτη.

Η ομάδα της ΑΕΚ πέρασε στην αντεπίθεση και κατάφερε να μειώσει το σκόρ σε 2-1,τρία λεπτά αργότερα στο 57' με τον Δημήτρη Τζάθα,όπου μετά απο προσπάθεια και σούτ σε τετ α τετ του Μωυσιάδη,ο πορτιέρο του Πανιωνίου Αθάνασόπουλος είπε όχι,αλλά ο επερχόμενος επιθετικός της ΑΕΚ πήρε το ριμπάουντ και με ωραίο διαγώνιο δεξί σουτ μειώσε το σκόρ ,αναπτερώνοντας τις ελπίδες της ΑΕΚ για κάτι καλό.

Να επισημάνουμε τον τραυματισμό στην φάση που προηγήθηκε του Σινάνι και Κοντίδη και την αναγκαστική αντικατάσταση τους ,με τον πρώτο βέβαια πιο σοβαρά και να σπάει τελικώς το χέρι του.

Στο 65΄ σε αντεπίθεσή του ο Πανιώνος κερδίζει πέναλτυ μετά από ανατροπή παίκτη του μέσα στη περιοχή το οποίο εκτελείται εύστοχα από τον Μπεγλετζή,γράφοντας έτσι το 3-1 για την ομάδα του και χατ τρίκ για λογαριασμό του.

Με το σκορ 3-1 εις βάρος της η ΑΕΚ έπαιξε ακόμη πιο ανοικτά δίνοντας έτσι τις ευκαιρίες στον Πανιώνιο που φάνηκε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα τέρματα , πράγμα που κατάφερε τελικώς η ομάδα των Κυανέρυθρων με δύο τέρματα ακόμη με τους Γκίνη και Γκούμα για να γίνει έτσι το τελικό 5-1.

Συνοψίζοντας,μπορούμε να πούμε ότι μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε αυτοσυγκέντρωση και καθαρό μυαλό , κάνοντας λάθη τα οποία δεν άφησε να πάνε χαμένα ο πολύ καλός και ψυχωμένος Πανιώνιος.


Πανιώνιος-Αθανασόπουλος, Meksi, Καλαντάτζε, Ρουσάκης, Κωστάλας, Καρβούνης, Prendi, Σακαρέλλος,Μπεγλετζής,Γκούμας, Γκίνης

Lucaj, Κουιρουκίδης, Μιχαλόπουλος, Κανταρζόγλου, Γιαννόπουλος, Μπαστάνης.


ΑΕΚ-Παπαδόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Σινάνι, Κουτούζης, Κοντίδης, Ζιβάνοβιτς, Κατσικάς, Σταύρου,Τζάθας,Μωυσιάδης, Αραμπατζής

έπαιξαν και οι Μίχας,Πατσαλιάς,Καζβιρόπουλος,Πουλής,Λαζαρίδης, και την ομάδα συμπλήρωναν οι Τσιώτας ,Κωτάτης


Μετά τον Αγώνα ο προπονητής του Πανιωνίου Δημήτρης Δημακόπουλος έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στο Sports-Academies.gr που θα δείτε στην στήλη μας ''Συνεντεύξεις'',όπως επίσης οι καλύτερες φάσεις και τα γκόλ απο τον αγώνα αυτό.

Για να δείτε το πρώτο μέρος απο  το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ του αγώνα πατήστε ΕΔΩ

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top