ΑΕΚ-Παναθηναικός 2-0 (Παμπαίδες '99) (Video)

PDF Print E-mail
Tuesday, 06 March 2012 23:24 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Σε αγώνα για το θουκυδίδειο πρωτάθλημα στην κατηγορία των Παμπαίδων ο οποίος διεξήχθη στο γήπεδο της Δροσιάς το περασμένο σαββατοκύριακο,η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια καθώς επικράτησε του Παναθηναικού με 2-0,σε ένα σχετικά καλό παιχνίδι.

Το συγκρότημα του Γιώργου Παπακωστούλη μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξε το σκόρ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ απο το Ντιρμίσι.ο οποίος εκτέλεσε αριστοτεχνικά το κόρνερ,στέλνοντος την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Οι παίκτες του Κώστα Ταράση προσπάθησαν να δημιουργήσουν καταστάσεις στην αντίπαλη ομάδα,αλλά η πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων ήταν πολύ καλά στημένη και ανέκοψε όλες τις επιθετικές προσπάθειες των πρασίνων.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Λημνιός με υποδειγματικό πλασέ,έπειτα απο καταπληκτική ενέργεια του Γιαντούμ Κόφι.

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Τσιβελεκίδης, Αγγελής, Τάμπας, Κωνσταντίνου, Βασιλείου, Λημνιός, Παπαχρήστος, Γιαντούμ, Ρούσσος, Ντιρμίσι, Δημητρακόπουλος, Γεωργαμλής, Τσάτσουλας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κότσης, Ντόκο, Παπαδόπουλος, Νικολογιάννης, Μανιδάκης, Βαρέσης, Μέτσο, Παπαδάκης, Αμπίλας, Λώλος, Δουβίκας, Ζώτος, Ζερβόπουλος, Ζουζέ, Πασουμίδης

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Γεωργόπουλου και των βοηθών Μοσχοβάκη και Φραγκούλη.

Δείτε τα γκόλ...

έτσι όπως τα κατέγραψε η κάμερα του Sports-Academies.gr

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top