Ντεμπούτο με Ολυμπιακό ο Ντίαζ...

PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 11 Νοέμβριος 2011 15:20 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ''Πράσινη'' η ΕΠΟ πήρε την άδεια της ΦΙΦΑ να εκδώσει τελικά το δελτίο του Ιβάν Σαντιάγκο Ντίαζ και πλέον είναι ορθάνοιχτος ο δρόμος για την συμμετοχή του νεαρού άσου στο μεγάλο ντέρμπι με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Superleague K20.

Από την πλευρά της AFA παρατηρήθηκε σημαντική καθυστέρηση, καθώς το θέμα έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο και πλέον έχουμε φτάσει στο Νοέμβριο, με αποτέλεσμα τα προηγούμενα 24ωρα η FIFA να παρακάμψει τους Αργεντινούς και να δώσει την άδεια στην ΕΠΟ να εκδώσει προσωρινό δελτίο στον παίκτη και να τον θέσει έτσι στη διάθεση του Χουάν Ραμόν Ρότσα για την ομάδα Κ20 του Παναθηναϊκού.

Το θετικό για τον Ντίαζ στην παρούσα φάση, παρότι ακόμα δεν έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League, είναι ότι συμμετέχει καθημερινά στις προπονήσεις που γίνονται στην Παιανία και είναι έτοιμος να παίξει όποτε του ζητηθεί. Έτσι, όλα δείχνουν πως θα κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη για το πρωτάθλημα Νέων.

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ

 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top