Ο Ολυμπιακός κοντά στα παιδιά και το καλοκαίρι

PDF Print E-mail
Friday, 01 June 2012 01:26 | Συντάχθηκε απο τον/την sports-academies team   

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη η παρουσίαση των καλοκαιρινών κάμπ της ομάδας του Ολυμπιακού απο τους Μπάμπη Ζελενίτσα και Γιώργο Αμανατίδη, παρουσία του Φρανσουά Μοδέστο και μερικούς απο τους μελλοντικούς...αστέρες των ερυθρόλευκων.

 

Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής Επικοινωνίας κ. Κώστας Καραπαπάς.

Ανοίγοντας την παρουσίαση, ο κ. Καραπαπάς είπε:

«Σας καλωσορίζουμε στην παρουσίαση των καλοκαιρινών camps του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για το 2012, τα οποία θα διεξαχθούν μεταξύ 18-22 Ιουνίου, καθώς και μεταξύ 25-29 Ιουνίου στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, στο Ρέντη.

Αυτό ο θεσμός, που συγκεντρώνει πλέον ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον των μικρών φίλων του ποδοσφαίρου, διοργανώνεται από τον Ολυμπιακό, ο οποίος προσπαθεί κάθε χρόνο να βελτιώνει τα camps του.

Για τη σημασία της ενοποίησης της Ακαδημίας και των Σχολών του Ολυμπιακού, καθώς και για τα camps αυτά θα σας μιλήσουν οι εκπρόσωποι της Ακαδημίας που βρίσκονται εδώ και ο Φρανσουά Μοδέστο, ο οποίος θα είναι μαζί μας και τη νέα σαιζόν, πράγμα που μας δίνει χαρά.

Παράλληλα να τονίσουμε ότι έχουμε κοντά μας σήμερα προπονητές καθώς και παιδάκια από την Κεντρική Σχολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στον Ελαιώνα.»


Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο κ. Χαράλαμπος Ζελενίτσας:

«Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εγώ από την πλευρά μου καλωσορίζουμε, για πρώτη φορά σε μία τέτοια εκδήλωση, τα παιδιά και τους γονείς οι οποίοι αποτελούν τους εκφραστές της διοχέτευσης της δικής μας ενέργειας και της προπονητικής καθοδήγησης.

Σχετικά με την ενοποίηση των Ακαδημιών και των Σχολών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θεωρούμε ότι πλέον έχουν τεθεί οι βάσεις ούτως ώστε όλα τα παιδάκια των Ακαδημιών του Ολυμπιακού αλλά και όλων των Σχολών ανά την περιφέρεια της Ελλάδος, όπως και του εξωτερικού, να ακολουθούν ένα ενιαίο πλάνο λειτουργίας, το οποίο ακολουθείται και από τα αγωνιστικά τμήματα και θα κορυφωθεί σε αυτά τα camps που έχουν πλέον γίνει θεσμός.

Αυτά τα camps έχουμε όλοι προσπαθήσει να τα βελτιώσουμε λειτουργικά, αλλά και να τα κάνουμε όσο πιο ελκυστικά γίνεται από άποψη παροχών προς τους γονείς, έτσι ώστε να έρχονται τα ίδια παιδιά αλλά και νέα στελέχη κάθε χρόνο. Θέλουμε να δώσουμε με τον τρόπο αυτό το στίγμα του πώς δουλεύει η Ακαδημία μας.

Πέρσι το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεγάλη συνάντηση Σχολών στο Σοφικό Κορινθίας, η οποία στέφτηκε με επιτυχία, αλλά δυστυχώς η προγραμματισμένη για φέτος στις 17 Ιουνίου συνάντηση θα αναβληθεί λόγω των εθνικών εκλογών. Ελπίζουμε σε νέα ημερομηνία σύντομα.

Αυτά τα παιδιά που σήμερα ασχολούνται με τον αθλητισμό αποτελούν το μέλλον όχι μόνο του ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και της Ελλάδος γενικότερα και θεωρώ ότι η Διεύθυνση Ακαδημίας οδεύει στον σωστό δρόμο.

Αναλυτικά για τα συγκεκριμένα camps που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο θα σας μιλήσει ο Γιώργος Αμανατίδης. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Νάνο, την κα Μαρίτσα, την κα Φαλίδα καθώς και τον κ. Μασούλα για τη συνεχή δουλειά τους και την προσπάθειά τους ώστε να στεφθεί με επιτυχία η τελική φάση του τουρνουά σχολών στην Αθήνα, το οποίο ευχόμαστε να γίνει σύντομα και σε πανελλήνια βάση. Ευχαριστούμε επίσης τα νεαρά παιδιά αλλά και τους άξιους γονείς που σε μία τόσο δύσκολη περίοδο είναι υποστηρικτές των προσπαθειών μας και τους υποσχόμαστε από την πλευρά μας ότι θα είμαστε δίπλα στα παιδιά τους. Σας περιμένουμε όλους το καλοκαίρι για να παίξουμε και να μάθουμε ποδόσφαιρο.»

Από την πλευρά του, ο κ. Αμανατίδης είπε:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά που και φέτος θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, λειτουργώντας ως ένα, να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη νέα γενιά. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που κοντά μας θα έχουμε για ακόμα μία χρονιά τον Φρανσουά Μοδέστο, έναν πολύ μεγάλο παίκτη αλλά και μία σπουδαία προσωπικότητα. Ένα παιδί που δείχνει πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις Ακαδημίες αλλά και τον τρόπο που δουλεύουμε και που εύχομαι όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο να θελήσει να συνεχίσει να αποτελεί έναν συνεργάτη μας είτε από εδώ, είτε από την πατρίδα του.

Είμαστε εδώ για να ανακοινώσουμε μία πολύ σημαντική δραστηριότητα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, μία δραστηριότητα που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα και που όμως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός παιδιών, όχι μόνο από την Αθήνα αλλά από όλον τον κόσμο έρχεται για να γνωρίσει τον τρόπο λειτουργίας και προπόνησης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Τα camps του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συνδυάζουν τη διασκέδαση με τη μάθηση. Κάθε χρόνο ακούμε τα σχόλια σας ώστε να βελτιωνόμαστε. Φέτος λοιπόν, έχουμε προσθέσει μία προπονητική μονάδα τερματοφυλάκων αλλά και μία επίσκεψη στο Καραϊσκάκη και στο Μουσείο της ομάδας με το πούλμαν του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ώστε να μάθουν τα παιδιά την ιστορία του συλλόγου.

Μέσα από όλον αυτόν τον αριθμό των παιδιών που συμμετέχουν στις δραστηριότητές μας, έχουμε πάντα το βλέμμα μας στραμμένο και στα παιδιά που έχουν «το χάρισμα» ούτως ώστε, ανεξάρτητα από το άθλημα στο οποίο διακρίνονται, να τα βοηθήσουμε να εξελιχθούν.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ λειτουργεί ως μία οικογένεια, από την πρώτη ομάδα μέχρι τις Ακαδημίες του και πιστεύω ότι αυτά τα camps μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμα στα παιδάκια. Ευχαριστούμε τους γονείς και υποσχόμαστε ότι θα βελτιωνόμαστε πάντα.»

Τέλος, ο Φρανσουά Μοδέστο είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ, ειδικά για τους νέους, γιατί το μέλλον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ περνάει από την Ακαδημία και τους νέους ανθρώπους. Οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, όπως για παράδειγμα η Μπαρτσελόνα, έχουν στραφεί τα τελευταία 20 χρόνια σε αυτό το μοντέλο, δηλαδή στις Ακαδημίες και τις υποδομές τους. Είναι σημαντικό που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πλέον σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο, για να βγάλει δικά του παιδιά στο μέλλον. Έχουμε ήδη ενσωματώσει στην ομάδα μας παιδιά από τις Ακαδημίες και έχουμε δει πόσο καλά τα έχουν πάει.

Πρέπει αυτά τα παιδιά να εκτιμούν το γεγονός ότι οι γονείς τους τα φέρνουν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για να προπονηθούν εδώ, να γνωρίσουν τις εγκαταστάσεις μας, να βρίσκονται κοντά στην πρώτη ομάδα και να δουν τον τρόπο που δουλεύουμε γιατί χωρίς αυτούς, τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί.

Επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε και όλους τους προπονητές οι οποίοι βάζουν το μεράκι τους κάθε μέρα και δουλεύουν με τα παιδιά, πράγμα πολύ δύσκολο.

Και τα δύο μου παιδιά είναι σε σχολές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και κάθε μέρα όταν επιστρέφουν στο σπίτι, δεν κοιτάζω τόσο πολύ την αγωνιστική πλευρά αλλά τον τρόπο εκπαίδευσή τους. Είναι πάρα πολύ σημαντικό σε μία τέτοια ηλικία να φοράς μία φανέλα σαν αυτή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και είναι εξαιρετική η δουλειά που γίνεται από τους προπονητές, που αποτελεί τη βάση για το μέλλον τους, από εκπαιδευτικής πλευράς.»

 


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


ONLINE ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ


 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

top