YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Εξελίξεις στο θέμα παραμονής του Μπέρντ Στόρκ στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού!

PDF Print E-mail
Friday, 16 May 2014 13:28 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα της Παραμονής η όχι του του διευθυντή της ακαδημίας του Ολυμπιακού Μπερντ Στορκ, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο διάστημα.

Το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαργωμένου στο gavros.gr, αναφέρει πως οι δύο πλευρές πρόκειται να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι να συζητήσουν τη συνέχεια της συνεργασίας τους και να δουν πως θα κινηθούν και για τη νέα αγωνιστική σεζόν, αν αποφασιστεί να συνεχίσουν μαζί.

Πάντως μέχρι τώρα υπάρχει αρκετά καλή συνεργασία μεταξύ της ομάδας του Πειραιά και του Γερμανού προπονητή, κάτι που σίγουρα θα μετρήσει στις μεταξύ τους συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Μπερντ Στορκ.

Υπάρχει επικοινωνία

Στα... συν εν όψει των εξελίξεων του συμβολαίου του Ολυμπιακού με τον Μπερντ Στορκ, συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ο Γερμανός κόουτς έχει καλή επικοινωνία με τον Κριστιάν Καρεμπέ και Πιερ Ισά.

Αμφότεροι εκτός από την πρώτη ομάδα ασχολούνται και με την ακαδημία, οπότε είναι θετικό ότι έχει βρεθεί «χημεία» μεταξύ των εμπλεκόμενων στα τμήματα υποδομής του Θρύλου.

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top