YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Στο Τουρνουά του Άγιαξ οι Νέοι του Παναθηναικού!

PDF Print E-mail
Tuesday, 20 May 2014 07:38 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Ενισχυμένη με τέσσερις παίκτες από την πρώτη ομάδα θα είναι η αποστολή των Νέων που θα μεταβεί στην Ολλανδία για το τουρνουά του Άγιαξ το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Συγκεκριμένα στην τελευταία προπόνηση της πρώτης ομάδας, την Δευτέρα το πρωί, ενημερώθηκαν οι Σπύρος Ρισβάνης, Χρήστος Δώνης και Διαμαντής Χούχουμης πως θα μετέχουν στο τουρνουά ενισχύοντας την ομάδα των Νέων σε ένα απαιτητικό τουρνουά.

Οι πράσινοι είχαν το δικαίωμα να δηλώσουν στην αποστολή τέσσερα παιδιά γεννημένα το 1994 και οι Ρισβάνης, Δώνης, Χουχούμης είναι οι τρεις που επιλέχθηκαν μαζί με τον Νίκο Γιαννιτσάνη ο οποίος ναι μεν είναι και αυτός επαγγελματίας αλλά ήταν στέλεχος της ομάδας των Νέων όλη την χρονιά και πρώτος σκόρερ του τριφυλλιού τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Πλην των Ρισβάνη, Δώνη, Χουχούμη και Γιαννιτσάνη η αποστολή του Παναθηναϊκού θα ενισχυθεί και από τον Φραν Τούντορ ο οποίος είναι γεννημένος το 1995 και δεν πιάνεται στους τέσσερις 94άρηδες.

Για τον Κροάτη το τουρνουά θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να βρει ρυθμό από την στιγμή που από τον Ιανουάριο έως και σήμερα έχει παίξει μόνο σε 3-4 φιλικά παιχνίδια της πρώτης ομάδας.

Θα μείνουν εκτός

Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε είναι πως από την στιγμή που επιλέχθηκαν οι τέσσερις συγκεκριμένοι 94άρηδες μένουν εκτός οι Μουζακίτης, Αναστασόπουλος και Μπαλμπόα που έπαιζαν όλη την χρονιά με την ομάδα των Νέων αλλά και ο επίσης 94άρης Αναγνωστόπουλος ο οποίος όμως όλη την χρονιά ήταν μέλος της πρώτης ομάδας και δεν κατέβηκε ποτέ στους Νέους.

Καθώς επίσης εκτός είναι και ο Σταματάκης ο οποίος όμως βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του από τον σοβαρό τραυματισμό του (σ.σ. ρήξη χιαστών) στις αρχές Ιανουαρίου και είναι σχεδόν σίγουρο ότι αν ήταν σε θέση να παίξει θα μετείχε της αποστολής του Παναθηναϊκού που θα βρεθεί στην Ολλανδία.

Θα πρέπει βέβαια να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τα παιδιά που δεν θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία και αν αυτό αποτελεί ένα μήνυμα ότι θα δοθούν δανεικοί την επόμενη σεζόν.

Στις 6 Ιουνίου η αναχώρηση

Όλοι οι παίκτες που θα πάνε στην Ολλανδία θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους την Δευτέρα 26 Μαίου και στις 6 Ιουνίου θα αναχωρήσουν για το Άμστερνταμ.

Εκεί θα πάρουν μέρος στο 10ο Copa Amsterdam με τον Παναθηναϊκό να μετέχει στο δεύτερο γκρουπ και να αντιμετωπίζει τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κρουζέιρο και Ντάλια Αερμπίν (από την Κίνα).

Γκρουπ Α: Άγιαξ, Άγιαξ Κέιπ Τάουν, Φλουμινένσε, Αμβούργο

Γκρουπ Β: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κρουζέιρο, Παναθηναϊκός, Ντάλια Αερμπίν (Κίνα)Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 7, 8 και 9 Ιουνίου ενώ η επιστροφή των πράσινων είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιουνίου.

Σαμαράς και δοκιμές

Την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία αναμένεται να ακολουθήσει και ο Γιάννης Σαμαράς, ο διευθυντής της ακαδημίας των πράσινων, ενώ είναι σίγουρο πως όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος το τριφύλλι θα δοκιμάσει στο τουρνουά του Άγιαξ και κάποιους νεαρούς ξένους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν προταθεί στους πράσινους θα είναι κοντά στην ηλικία των 18 ετών.


ΠΗΓΗ: prasinanea.gr

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top