YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Φαζός: «Να καθιερωθώ στον ΟΦΗ»

PDF Print E-mail
Thursday, 22 May 2014 04:17 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τόσο με την φανέλα του ΟΦΗ, όσο και με αυτή της Εθνικής Νέων, μίλησε ο Μάνος Φαζός.

Ο 19χρονος στόπερ του ΟΦΗ μίλησε στον Athletic Radio 104,2 όπου αναφερόμενος στην παρουσία του στην εθνική νέων υπογράμμισε ότι «νομίζω ότι η παρουσία μου δεν τιμάει μόνο εμένα αλλά και ολόκληρη την οικογένεια του ΟΦΗ.

Εύχομαι και ελπίζω να σταθώ αντάξιος της πρόσκλησης μου στην εθνική ομάδα».

Όσον αφορά το αν το περίμενε ότι θα βρίσκεται στην εθνική ομάδα πρόσθεσε λέγοντας ότι «να πω την αλήθεια, το πίστευα ότι θα κληθώ στην εθνική ομάδα. Στόχος είναι να πάρουμε την πρόκριση και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο». Για την μη κλήση του Μπάμπη Δαμιανάκη, ο Φαζός συμπλήρωσε λέγοντας ότι «θα τον θέλαμε μαζί μας τον Μπάμπη γιατί έκανε μια πολύ καλή χρονιά».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνος Φαζός στον Athletic Radio 104,2

Για την παρουσία στην εθνική ομάδα του ίδιου και του Γιώργου Γιαγκιόζη: «Είναι πολύ σημαντικό για τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στην εθνική ομάδα. Ο Γιώργος είναι ένας πολύ άξιος τερματοφύλακας.

Δουλεύει συνεχώς προκειμένου να βελτιώνεται. Έχει πλούσια προσόντα και δουλεύει πάρα πολύ σε καθημερινή βάση».

Για την πορεία της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά στην προετοιμασία. Είναι μια πολύ καλή θέση για την ομάδα. Από την αρχή της χρονιάς προσπαθήσαμε αρκετά ώστε να έχουμε μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

Για τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ: «Η ακαδημία του ΟΦΗ έχει πολλά ταλέντα και αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά που μπορούν να έχουν ανάλογο μέλλον ώστε να γίνουν επαγγελματίες».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Ο πρώτος μου στόχος ήταν να γίνω επαγγελματίας και το πέτυχα. Μέσα από την πολύ δουλειά θέλω να καθιερωθώ στον ΟΦΗ».

Για την πορεία του ΟΦΗ: «Δυστυχώς δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά και δεν είχαμε τα ανάλογα αποτελέσματα. Με βάση την αρχή της χρονιάς, θεωρώ ότι ήταν μια καλή χρονιά που είχε ως αποτέλεσμα και την κατάληψη της έκτης θέσης».

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top