YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Παρουσιάστηκαν τα Summer Camps 2014 του Ολυμπιακού!

PDF Print E-mail
Monday, 19 May 2014 17:04 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών camps του Ολυμπιακού, που έχουν και φέτος ως στόχο να φέρουν τα παιδιά κοντά στα αγαπημένα τους αθλήματα!

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ παρουσίασε τη Δευτέρα σε συνέντευξη Τύπου το πρόγραμμα των camps για το καλοκαίρι του 2014, που φέτος έχουν ως στόχο να φέρουν τα παιδιά πιο κοντά στα αγαπημένα τους αθλήματα, περνώντας ένα «ερυθρόλευκο» καλοκαίρι.

Τα Olympiacos Summer Camps απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια 5 έως 16 ετών και λαμβάνουν χώρα στο προπονητικό κέντρο της.

Διαρκούν 5 ημέρες για μία περίοδο και χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες:

το camp ποδοσφαίρου και το all sports camp, το οποίο περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως κολύμβηση, τάε κβον ντο, μπάσκετ, βόλεϊ και ποδόσφαιρο.

Οι δύο περίοδοι είναι:

Α’ περίοδος: 16-20 Ιουνίου 2014 και Β’ περίοδος: 23-27 Ιουνίου και τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν μία από τις δύο ή και τις δύο, με τις τιμές να είναι σαφώς μειωμένες.

Τα συγκεκριμένα camps προσφέρουν μια σπουδαία ευκαιρία για τους μικρούς φίλους της ομάδας μας, τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Νάνος, στέλεχος της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου:

«Η ενασχόληση των παιδιών με τα summer camps οδηγεί στο να συνεχίσουν τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Έχουμε πολλές περιπτώσεις παιδιών τα οποία, συμμετέχοντας στα summer camps, γράφονται εν συνεχεία, είτε στις Σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, είτε και στην Ακαδημία.

Αξιολογούμε παιδιά, διακρίνουμε κάποια και στη συνέχεια στελεχώνουμε την Ακαδημία». Το ίδιο ισχύει και για το all sports camp.

Όπως εξήγησε ο κ. Νάνος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, όλοι οι προπονητές που εργάζονται στο camp είναι διπλωματούχοι της UEFA και τα παιδιά που συμμετέχουν προέρχονται από όλη την Ευρώπη, καθώς και την Αμερική και τον Καναδά.

Υπολογίζεται ότι κάθε περίοδο συμμετέχουν στα camps 300 παιδιά τα οποία δεν έχουν την έδρα τους μόνο στην Αττική (σ.σ. υπάρχουν παιδιά από 28 περιοχές εκτός Αττικής) ή δεν είναι μέλη του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού (σ.σ. υπάρχουν παιδιά από 78 ακαδημίες εκτός δικτύου σχολών ποδοσφαίρου).

Σε κάθε 15 αθλητές αναλογεί ένας προπονητής, ώστε η εκμάθηση του αθλήματος να γίνεται όπως πρέπει, με τα παιδιά να κάνουν, εκτός από θεωρητικά μαθήματα και μαθήματα ξένης γλώσσας και συγκεκριμένα των Ισπανικών!

Στο «πακέτο» του camp συμπεριλαμβάνεται και ξενάγηση στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο μουσείο της ομάδας.

Για τη σημασία της συμμετοχής στα camps μίλησε και ο ποδοσφαιριστής της Κ19 του Ολυμπιακού, Γιάννης Σωτηράκος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων:

 «Αυτό το camp είναι πολύ σημαντικό γιατί τα παιδιά συμμετέχουν σε ένα camp σε τέτοιες εγκαταστάσεις και σε τέτοια γήπεδα, κάτι που είναι πολύ θετικό. Μέσω αυτών των camps μπορούν να βελτιώσουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες και δεξιότητες, αλλά και τις αδυναμίες τους».

Στη συνέχεια ο λόγος πέρασε στον τεχνικό σύμβουλο και σκάουτερ της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Γιώργο Αμανατίδη, ο οποίος σημείωσε για τον 15ετή θεσμό των summer camps που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να ασχοληθούν με πολλά διαφορετικά αθλήματα: 

«Ο Ολυμπιακός, εκτός από ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και κάποια αθλήματα τα οποία είναι σε όλους γνωστά, ασχολείται και με κάποια άλλα τα οποία τα παιδιά πρέπει να τα γνωρίσουν, γιατί μπορεί να τους ταιριάζει και να έχουν ταλέντο πάνω σε κάποιο άθλημα που δεν είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν!

Εδώ θα τους δοθεί αυτή η δυνατότητα και πιστεύω ότι και ο σύλλογος, αλλά και το παιδί θα βγουν κερδισμένοι μέσα από αυτή τη διαδικασία, έτσι ώστε να έχουμε τη δυνατότητα μέσα από όλα αυτά τα μηνύματα που θα τους περάσουμε, να έχουμε νέους Ολυμπιονίκες, νέους αθλητές που μπορούν να κάνουν καριέρα και στο εξωτερικό και πολύ περισσότερο εδώ στην ομάδα μας, στον Ολυμπιακό, στην πρώτη ομάδα μας και γι’ αυτό το υποστηρίζουμε έτσι.

Το σημαντικότερο όπλο που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι έχουμε τις εγκαταστάσεις για να γίνει όλη αυτή η εκμάθηση με πολύ μεγάλη ασφάλεια».

Ο Ολυμπιονίκης τάε κβον ντο, Μιχάλης Μουρούτσος, μίλησε επίσης για την ένταξη του αθλήματος του στα summer camps: 

«Πριν από μισό χρόνο περίπου εντάχθηκε στην οικογένεια του Ερασιτέχνη το άθλημά μας κάτω από πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες. Υπήρχαν προβλήματα όσον αφορά τη δημιουργία του τμήματος, αλλά και των εγκαταστάσεων στις οποίες θα στεγαζόταν το άθλημά μας, αλλά μετά από πάρα πολλές προσπάθειες και κόπο, με τη βοήθεια φυσικά της ΠΑΕ, τα τμήματα βρήκαν επιτέλους τον χώρο που τους αναλογεί, όσον αφορά και το μεγαλείο του Ολυμπιακού, αλλά και το όραμα που είχα εγώ για το άθλημά μου και πιστεύω ότι είναι οι καλύτερες εγκαταστάσεις που έχουν γίνει ποτέ στη χώρα μας.

Γιατί να κάνει ένα παιδί τάε κβον ντο; Θεωρώ ότι το άθλημά μας είναι ένα πάρα πολύ ωραίο και θεαματικό άθλημα, ένα από τα πιο σύγχρονα ολυμπιακά αθλήματα σε όλο τον κόσμο.

Πέρα από το ότι είναι μία πολύ καλή γυμναστική για τα παιδιά, διδάσκει και αξίες, όπως η πειθαρχία και ο σεβασμός και θεωρώ ότι είναι αξίες γενικότερα σημαντικές για τη ζωή μας και μέσα από την προπόνηση και τον τρόπο διδασκαλίας, διαμορφώνεται και η προσωπικότητα του παιδιού.

Νομίζω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία όλα τα παιδιά να δοκιμάσουν κι άλλα αθλήματα, γιατί έτσι θα γνωρίσουν κι άλλους τρόπους εκγύμνασης, αλλά κι άλλους τρόπους διδασκαλίας. Νιώθω μεγάλη τιμή και χαρά που βρίσκομαι εδώ και θα κάνω τα πάντα κι εγώ και οι συνεργάτες μου για να διδάξουμε το τάε κβον ντο με τρόπο που τα παιδιά θα το αγαπήσουν».

Τέλος, ο Γενικός Αρχηγός της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού, κ. Γρηγόρης Γεωργάτος, είπε: 

«Τα summer camps του Ολυμπιακού έχουν γίνει πλέον θεσμός. Είναι ένα μεταβατικό στάδιο των παιδιών όταν τελειώνουν τις υποχρεώσεις τους με το σχολείο, να έρθουν με χαρά κοντά στην οικογένεια του Ολυμπιακού, στις δικές μας εγκαταστάσεις, να παίξουν με όλα τα αθλήματα που αγαπάνε, να δώσουμε χαρά κι ανάλογα με το ταλέντο που έχει το κάθε παιδί να τα παρακολουθήσουν ειδικοί που θα τα προωθήσουν αναλόγως στο άθλημα που τους αρέσει».

Παράλληλα, «καλωσόρισε» το τάε κβον ντο και τον Μιχάλη Μουρούτσο, «τον καλύτερο δάσκαλο που θα μπορούσαμε να βρούμε για αυτόν τον σκοπό», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι «θα είμαστε όλοι εδώ, γιατί αυτό που προέχει για εμάς είναι η χαρά των παιδιών και η ευχαρίστησή τους.

Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ζήτηση από όλο τον κόσμο για να έρθουν παιδιά στα summer camps και περιμένουμε κι άλλους γονείς να μας πάρουν τηλέφωνο για να δηλώσουν συμμετοχή, να χαρούμε όλοι μαζί και να αισθανθούμε όμορφα αυτές τις ημέρες».

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση για τα Summer Camps 2014 μπορείτε να επικοινωνείτε από Δευτέρα έως Παρασκευή:

Τηλέφωνο: 210 3418000
Fax: 210 3418002
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Share
 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

Κ11:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κ12:ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣΑ: ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΕΚ 2-2


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.





top