YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


«Από ball boy, στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ»

PDF Print E-mail
Tuesday, 20 May 2014 08:56 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Μέχρι πριν μερικές αγωνιστικές οι πιτσιρικάδες του τμήματος U-17 της ΑΕΚ, Τσέλιος, Βλαχομήτρος και Βιδάλης ήταν ballboy στο ΟΑΚΑ, ενώ την Τετάρτη θα βρίσκονται στον πάγκο της Ένωσης.

Οι ποδοσφαιριστές του τμήματος κ17 της ΑΕΚ, στο οποίο αγωνίζονται οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές, εκτελούσαν σε αρκετά ματς χρέη ballboy στο ΟΑΚΑ.

Μια από τις στιγμές που έμεινε χαραγμένη στο μυαλό όσων την είδαν ήταν αυτή που ο Ντούνης μπήκε για ζέσταμα στο γήπεδο και πριν πέρασε και χαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του.

Κάτι παρόμοιο αναμένεται ότι θα συμβεί και την Τετάρτη, καθώς οι συμπαίκτες και φίλοι των Τσέλιου, Βιδάλη και Βλαχομήτρου είναι πολύ πιθανό να εκτελέσουν ξανά χρέη ballboy.

Η μετάβαση των τριών 16άρηδων στο αντρικό τμήμα ήταν απότομη, ωστόσο ο Δέλλας γνωρίζει καλύτερα από όλους τον τρόπο με τον οποίο θα τους προστατεύσει.

Τα ballboy της Ένωσης λοιπόν αφήνουν το πόστο τους εκτός γηπέδου και ξεκινούν να κυνηγούν το όνειρό τους, φτάνοντας ένα βήμα πιο κοντά του, καθώς δεν θα είναι καθόλου παράλογο να τους δούμε να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, με τον Τσέλιο να διεκδικεί και θέση βασικού.


Πηγή:aek1924.gr

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top