YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ20: SKODA ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3

PDF Print E-mail
Saturday, 07 May 2016 16:23 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Σ' εξ' αναβολής αγώνα της 4ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 της Skoda Ξάνθη και παρέμεινε αήττητος στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα μετά από 28 αγώνες έχει 25 νίκες και 3 ισοπαλίες και είναι στο +13 από τον 2ο ΠΑΟΚ ο οποίος έχει δώσει 29 παιχνίδια στο Πρωτάθλημα Κ-20.

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο και θέλει άλλα δυο παιχνίδια με τον Ηρακλή (11 και 15/5) για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της και για να γίνει η απονομή της κούπας.

Οι "φιλοξενούμενοι" είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Ξάνθη, η οποία έδωσε το τελευταίο της ματς στο Πρωτάθλημα, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν γκολ αλλά στο δεύτερο ήταν καταιγιστικοί. Στο 54' ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Γιάννη Βάρκα ενώ στο 65' έγινε το 2-0 πάλι με κεφαλιά αλλά από τον Κώστα Κιρτζιαλίδη.

Το τελικό 3-0 "γράφτηκε" στο 79' με ωραίο πλασέ του Φώτη Τσιλίκη με τον Ολυμπιακό να έχει και άλλες ευκαιρίες στο 2ο μέρος για να πετύχει περισσότερα γκολ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

SKODA ΞΑΝΘΗ: Δεμενίκος, Ζώτος, Ψεμματάς, Χατζητέρογλου, Θεοδωρίδης (76' Σαμπανίδης), Μπουνταγκίδης, Κώστας, Μελλισόπουλος, Λαζαρίδης (61' Χατζής), Δημητριάδης (66' Παπαδόπουλος), Φασίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Μπέτσας (46' Ρέτσος), Τόλι, Θυμιάνος, Φουάσης (71'' Πανάγου), Χρήστου, Λάμπρου, Χαντζάρας, Τζουμάκης (76'' Τσιλίκης), Κιρτζιαλίδης, Βάρκας.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας είπε μετά από τον αγώνα: "Κυριαρχήσαμε απόλυτα στο παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια. Οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Μπορεί να φτάνουμε στο τέλος αλλά η δουλειά συνεχίζεται με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των ποδοσφαιριστών".

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ