YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Στο Αγρίνιο η Κ17 του ΠΑΟΚ-Αναλυτικά η Αποστολή

PDF Print E-mail
Thursday, 08 May 2014 12:07 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Καθοδόν πρός το αγρίνιο βρίσκεται η αποστολή της ομάδας Κ17 του ΠΑΟΚ, η οποία θα πάρει μέρος στο φετινό final four, που διεξάγεται στις 10 και 12 Μαϊου.

Ο ΠΑΟΚ αναχώρησε από την Τούμπα το πρωί της Πέμπτης (08.05) με προορισμό το Αγρίνιο, όπου το Σάββατο (10.05) στις 7 μ.μ. θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Ολυμπιακό. Ο άλλος ημιτελικός θα διεξαχθεί μεταξύ του Πανιωνίου και της Ξάνθης την ίδια μέρα στις 4 μ.μ.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Δευτέρα (12.05) στις 7 μ.μ.  Η  ομάδα του ΠΑΟΚ θα προπονηθεί την Πέμπτη 8 και την Παρασκευή 9 Μαϊου στο Emileon, στο προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού.Το final four του πρωταθλήματος της Κ17 θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τη NOVA.  

Συγκεκριμένα, οι ημιτελικοί και ο τελικός θα μεταδοθούν από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το final four αποτελείται από τους: Γιαννακόπουλος Γιάννης, Δοδοντσάκης Στέργιος, Δεληγιάννης Νίκος, Δημητριάδης Τάσος,  Κάκκο Γιώργος,  Καρολίδης Γιώργος,  Κασαπίδης Γρηγόρης,  Κούστα Κριστιάν,  Κουτογλίδης Απόστολος,  Κουτούσης Αλέξανδρος,  Κώστας Κωνσταντίνος,  Λιάπτσης Πολύκαρπος, Ξεπαπαδέας Ηλίας,  Παναγιωτίδης Αριστοτέλης, Παντεκίδης Φώτης, Πατράλης Μάνος, Πούφλης Κλέων, Συράκος Νίκος, Τοπαλίδης Σάββας, Χατζηδίμπας Βασίλης.

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top