YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


F4-K17: Στον τελικό ο Ολυμπιακός, επικράτησε στα πέναλτι με 5-4 του ΠΑΟΚ! (Εικόνες+Video)

PDF Print E-mail
Saturday, 10 May 2014 21:47 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

''Ερυθρόλευκος" βάφτηκε ο συναρπαστικός δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος Κ17, αφού ο Ολυμπιακός επικράτησε 5-4 στα πέναλτι του ΠΑΟΚ (1-1 η κανονική διάρκεια) και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Δευτέρας (12/5, 19:00). Αντίπαλός του θα είναι η Ξάνθη που νωρίτερα νίκησε 1-0 τον Πανιώνιο.

Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό με κεφαλιά του Πούφλη, ενώ οι Πειραιώτες ισοφάρισαν στην εκπνοή του πρώτου μέρους όταν μετά απο φάουλ του Παπουτζίδη ο Νικολάου βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στην επανάληψη οι παίκτες του δικεφάλου έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι στο σκόρ και ενδεχομένως την πρόκριση, όμως, ο Ολυμπιακός έδειξε την ποιότητα του και έστειλε το ματς στην παράταση.

Στην πιο σημαντική φάση του έξτρα χρόνου ο ΠΑΟΚ άγγιξε το γκολ στο 118' με τον Κάκκο που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και τις δύο ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι.

Εκεί πιο ψύχραιμος ήταν ο Ολυμπιακός που επικράτησε στα πέναλτι με 5-4 του ΠΑΟΚ και θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας την Ξάνθη, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή!


Πέναλτι:

Κώστας 0-1

Παπανικολάου 1-1

Συράκος- Απέκρουσε ο Κατσιμήτρος!

Νικολάου 2-1

Παναγιωτίδης 2-2

Τόλι 3-2

Τοπαλίδης 3-3

Κιρτζιαλίδης 4-3

Πατράλης 4-4

Αράπης 5-4 

Μετά την ολοκλήρωση του ματς, ακολούθησαν και οι δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Ολυμπιακού:

Νίκος Τοπολιάτης (προπονητής): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση. Έκαναν υπερπροσπάθεια. Το να παίζεις κανονική διάρκεια, παράταση και πέναλτι είναι εξοντωτικό, πόσω μάλλον σε αυτή την ηλικία.

Συγχαρητήρια και στη Super League για τη διοργάνωση. Δεν είχαμε την απόδοση που εμείς θέτουμε ως στάνταρ, όμως σε τέτοια παιχνίδια μπορείς να πάρεις το αποτέλεσμα δίχως να έχεις την απόδοση που θα ήθελες.

Συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ για την προσπάθεια. Όταν το παιχνίδι πάει στα πέναλτι χρειάζεσαι τύχη, αλλά και ικανότητα. Πάμε στον τελικό να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Δημήτρης Κατσιμήτρος: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Όλοι μαζί δώσαμε τα πάντα. ξέραμε πόσο δύσκολο είναι αυτό το παιχνίδι και πόσο σημαντικός ήταν ο αντίπαλος.

Από δικό μου λάθος παραλίγο να δεχθούμε γκολ και για αυτό φίλησα το δοκάρι. Έτρεξα στον πατέρα μου για να το πανηγυρίσω. Θέλω να αφιερώσω την πρόκριση στον παππού μου, τον οποίο έχασα πριν από δύο χρόνια»!

Παναγιώτης Παπανικολάου: «Ξέραμε ότι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες το ματς, ήταν ίσως ένας πρόωρος τελικός. Διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο, το θέλαμε πολύ και το δείξαμε. Φτάσαμε στην πρόκριση, έστω και στα πέναλτι».

Δημήτρης Νικολάου: «Είναι μεγάλη χαρά για την ομάδα μας. Ήμασταν έτοιμοι, το πιστέψαμε, και δείξαμε τον χαρακτήρα μας. Έτσι πήγαμε στον τελικό. Έχουμε μια ημέρα μπροστά μας, θα ανασυνταχθούμε και πάμε στον τελικό για να διεκδικήσουμε τον τίτλο»!


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Τόλι, Νικολάου, Μακροστέργιος, Πεχλιβανίδης, Παπανικολάου, Μανθάτης (77’ Κιρτζιαλίδης), Λάμπρου (121’ Ράντζα), Μεζίνι (65’ Αράπης), Παπουτζίδης (82’ Γιαννόπουλος), Χαντζάρας (96’ Αμαραντίδης).

ΠΑΟΚ: Κουτογλίδης, Κασαπίδης (85’ Τοπαλίδης), Χατζηδίμπας, Δοδοντσάκης, Παντεκίδης (115’ Καρολίδης), Πατράλης, Παναγιωτίδης, Πούφλης (72’ Κούστα), Κώστας, Δημητριάδης (61’ Κάκκο), Συράκος.


Δείτε Εικόνες απο την αναμέτρηση...ΕΔΩ

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα μέσω του novasports.gr...ΕΔΩ

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top