YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-K20: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 (ΒΙΝΤΕΟ)

PDF Print E-mail
Saturday, 10 May 2014 13:16 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό τους πρόσθεσαν οι νέοι του Ολυμπιακού, που επικράτησαν την Παρασκευή (9/5) με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Σούπερ Λίγκ.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν σαφώς ανώτεροι του αντιπάλου τους και έφτασαν στην τελική επικράτηση χάρις στο γκόλ του Λιάτσι στο 40΄.

Να τονιστεί πως στο 35΄ έγινε μία αναγκαστική αλλαγή για τους ''Αρκάδες'', καθώς την θέση κάτω απο τα γκολπόστ του Παπουρτζή πήρε ο Στεφανίδης.

Επίσης να αναφέρουμε πως οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο καθώς στο 59' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μηλιώτης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κώστας Μπεντεβής): Παπουρτζής (35΄Στεφανίδης), Γογωνάς, Παπαγγελής, Ζήσης, Βαζούκης, Κονίδας, Παπαπέτρου ( 75΄ Δ. Παπαγεωργίου), Μαργαρίτης (54΄Καρυδόπουλος), Τριανταφύλλης, Γκρόσιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπρεντ Στορκ): Στρέτζος, Ρέντζης, Σωτηράκος, Βλάχος, Βατουσιάδης, Παπασάββας, Καναβέτας ( 69΄ Μαργαρίτης), Laci, Γαρεφαλάκης, Γιάνκοβιτς 88΄ Βολονάκης), Πασαλίδης( 84΄Ιγνατίδης)


Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top