YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ-17: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2

PDF Print E-mail
Sunday, 31 January 2016 15:10 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Σ' αγώνα της 17ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη στην Αργυρούπολη το μεσημέρι της Κυριακής ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου και παρέμεινε μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!

Η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έχασε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκόρ στο 13' μετά απο μία φάση διαρκείας στα καρέ των κυανέρυθρων. Ο Καμπετζής έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο Τσιριγώτης έπιασε την πρώτη κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή, η μπάλα κατέληξε στον Κωστανάσιο ο οποίος με κεφαλιά "έγραψε" το 0-1.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους (49') ο Πανιώνιος έφτασε στην ισοφάριση με τον Ματσάδε και έδωσε νέα τροπή στο παιχνίδι. 

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη πίεσε στη συνέχεια για το 2ο γκολ και αυτό τελικά ήρθε στο 70' μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Χατζηιωαννίδη.

Στο 74' ο Ολυμπιακός έχει διπλό δοκάρι με τον Κωστανάσιο και τον Ξενιτίδη ενώ στις καθυστερήσεις ο Ξενιτίδης είχε τετ-α-τετ αλλά ο Εξαρχάκος απέκρουσε.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού Δημήτρης Μαυρογενίδης τόνισε: "Κάθε νίκη είναι σημαντική και ειδική όταν είναι εκτός έδρας και απέναντι σε μια καλή ομάδα. Παίξαμε καλά αλλά είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε πιο εύκολα το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια. Δεν μπορούμε να χάνουμε τόσες ευκαιρίες. Μπράβο στα παιδιά γα τη νίκη και την εμφάνιση αλλά έχουμε πει πολλές φορές ότι ο δρόμος είναι μακρύς και θέλουμε δουλειά και βελτίωση για να φτάσουμε στο στόχο μας".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Εξαρχάκος, Σπυρόπουλος, Κοντογιάννης, Γιάννης, Κουτσοποδιώτης, Ευαγγέλου, Δημητρόπουλος, Τζούζι Όργκες, Ματσάδες, Βέλμαχος, Αναστόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καράδαης, Τσιμπούκας, Γιανναράκης, Αμπάρα (83' Μανωλάκης), Χατζηχρήστου, Νεοφυτίδης, Ξενιτίδης, Αγγελόπουλος (78' Αντωνόπουλος), Κωστανάσιος (89' Τσιντώνης), Καμπετζής (68' Χατζηιωαννίδης), Τσιριγώτης (55' Βοϊλης).

Share
 




Τελευταία Νέα

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ