YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Nike Premier Cup 2016: 4ος ο Ατρόμητος Κ15!

PDF Print E-mail
Sunday, 03 April 2016 17:47 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Την 4η θέση κατέκτησαν οι Παίδες Κ15 του Ατρόμητου στο τουρνουά της Nike Premier Cup που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (3/4) στη Βούλα.

Στο μικρό τελικό η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό και δεν κατάφερε να φτάσει για 3η συνεχόμενη χρονιά (είχε κατακτήσει δύο σερί χρονιές το κύπελλο) στην κατάκτηση της κούπας.

Η σύνθεση του Ατρόμητου: Σκλιάς, Χατζής, Κουστουμπάρδης, Λογοθέτης, Αθανασίου, Ξενοπανάγος,  Καστόρης,  Δημητρίου, Ζούνης, Στεργίου, Βλαχομήτρος. Έπαιξαν και οι Σάσσαλος, Πολίτης, Κολινιάτης, Κυριφίδης, Σκαραμάγκος.


Η πορεία

Ο Ατρόμητος στο πρώτο ματς κέρδισε τον ΠΑΣ 2-1 με τέρματα των Πολίτη και Στεργίου

Η σύνθεση: Μανδάς Πολίτης, Κουστουμπάρδης, Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Ξενοπανάγος, Σκαραμάγκος, Νοικοκυράκης, Κολινιάτης, Σάσσαλος, Στεργίου. Έπαιξαν και οι Κυριφίδης, Λογοθέτης, Δημητρίου, Δρόσος.

Στο δεύτερο ματς με τον Πανιώνιο, ο Ατρόμητος έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα κι επικράτησε 1-0 με πέναλτι του Κολινιάτη,

Η σύνθεση: Μανδάς Πολίτης, Κουστουμπάρδης, Ανδριόπουλος, Αθανασίου, Ξενοπανάγος, Σκαραμάγκος, Νοικοκυράκης, Κολινιάτης, Σάσσαλος, Στεργίου. Έπαιξαν και οι Ζούνης, Δρόσος.

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ