YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Nike Premier Cup 2016: Στην 5η θέση οι Παίδες του Ολυμπιακού

PDF Print E-mail
Sunday, 03 April 2016 17:41 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Την 5η θέση στο "Nike Premier Cup" που διεξήχθη στο "Star Club" της Βούλας στο διάστημα 1-3 Απριλίου κατέλαβε η Κ-15 του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη αν και είχε απολογισμό σε 5 αγώνες, 4 νίκες και 1 ήττα, λόγω του συστήματος του τουρνουά έμεινε στην 5η θέση!

Στον Α' όμιλο, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 (Τσακίρης) του Αστέρα Τρίπολης, με 2-0 (Τσακίρης, Φέκκας (π) της Γιουβέντους (Σχολή), με 3-1 (Τσέργας, Μούγιος, Τσακίρης) του Ατρόμητου Χαλανδρίου ενώ ηττήθηκε με 1-0 από τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα που ισοβάθμισε (6 πόντους) με τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης έμεινε 3η και εκτός ημιτελικής φάσης λόγω της αμυντικής της επίδοσης.

Το πρωί της Κυριακής στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-6 κέρδισε την ΑΕΚ (1-0 Καραβίδας (αυτογκόλ)) και έτσι κατέλαβε την 5η θέση.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν είναι οι: Σφύρλας, Βεζύρης, Καλλιμούκος, Μαρτίνης, Μποσκουϊδης, Γλυνός, Τσέργας, Γλυνός, Φέκκας, Μούγιος, Τσακίρης, Γεωργαντής, Ντρούγκας, Ζιμπίδης, Ράμα, Τιμολέων, Δεγαϊτας, Μπουλάρι, Χρυσικός, Γκοτζαμανίδης, Κουλουριώτης, Κωνσταντινίδης

Share
 





powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ