YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


O Aτρόμητος Κ15 έλαμψε στην Αυστρία!

PDF Print E-mail
Wednesday, 07 May 2014 03:29 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Με επιτυχία ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος Κ15 τις υποχρεώσεις του στο European Nike Premier Cup εκπροσωπώντας επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η αποστολή επέστρεψε χθες από τη Βιέννη έχοντας αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες τόσο σε επίπεδο οργάνωσης όσο και σε αγωνιστικό συμμετέχοντας σε μια διοργάνωση κορυφαίου επιπέδου διεθνώς για την συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία.

Ο επικεφαλής της αποστολής και σκάουτ της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλης Αποστόλου συνοψίζοντας το ταξίδι στην Αυστρία δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:

«Ήταν ένα τουρνουά στα πρότυπα του EuropaLeagueκαι από την πρώτη στιγμή που φθάσαμε διαπιστώσαμε ότι όλα ήταν προγραμματισμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στα πρότυπα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Υπήρχε πειθαρχία στην τήρηση ωραρίων σε όλα. Στις μεταφορές των αποστολών, στην έναρξη των αγώνων, στο φαγητό και αυτό οφείλεται στην άριστη συνεργασία που είχαν οι υπεύθυνοι του τουρνουά με τους αντιπροσώπους της εταιρίας από κάθε χώρα για να μην λείψει τίποτα σε καμία ομάδα.

Η Αούστρια Βιέννης παραχώρησε το κεντρικό της στάδιο για τον ημιτελικό και τον τελικό και βέβαια τα δύο αθλητικά της κέντρα για τις ακαδημίες της όπου έγιναν 64 ματς χωρίς καθυστέρηση».

Το πρώτο πράγμα που μας ενδιέφερε ήταν η υγεία των παιδιών γιατί είχαμε μια σημαντική ευθύνη απέναντι στους γονείς. Το δεύτερο ήταν να απολαύσουν τα παιδιά τους αγώνες χωρίς πίεση και άγχος επιδιώκοντας μια αξιοπρεπή παρουσία γιατί ήταν η πρώτη μας συμμετοχή σε αυτή τη διοργάνωση.

Το τρίτο ήταν να αξιολογήσουμε τα παιδιά αλλά και τα ίδια να δουν τις όποιες αδυναμίες τους και γυρίζοντας στην Ελλάδα να δουλέψουνε πάνω σε αυτές για την περαιτέρω βελτίωσή τους.

Είμαι σίγουρος ότι αν το τουρνουά ξεκινούσε αύριο, θα είχαμε και καλύτερα αποτελέσματα γιατί οι παίκτες μας θα ήταν πολύ πιο σοφότεροι. Η συμπεριφορά μας ήταν άψογη και αποσπάσαμε κολακευτικά σχόλια από τους διοργανωτές ενώ πρέπει να σημειώσω επίσης ότι η αποστολή μας ήταν εξαιρετικά οργανωμένη καθώς ήταν η μοναδική από όσες συμμετείχαν που κάναμε γνωστό το όνομα του Ατρόμητου δίνοντας ένα 8σελιδο έντυπο με όλα τα στοιχεία για το δικό μας club αλλά και την Κ15 καθώς και αναμνηστικά είδη της ομάδας μας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα παιδιά και βεβαίως τον προπονητή της ομάδας Σωτήρης Θεοδώρου, τον βοηθό προπονητή Τάκη Γιαταγανάκη και τον έφορο Δημήτρη Ψωμόπουλο ».

Στο atromitosfc.gr μίλησε και ο Σωτήρης Θεοδώρου που τόνισε ότι: «Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για τα παιδιά η οποία θα τους χρησιμεύσει αν τη διαχειριστούν σωστά για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον.

Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και αυτό μας ικανοποίησε γιατί μέσα από τέτοια παιχνίδια καταλαβαίνουμε τις αδυναμίες μας και προσπαθούμε να βελτιωθούμε περισσότερο».

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top