YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Ανεβάζει 10 πιτσιρικάδες απο την Κ20 ο Τερεζόπουλος!

PDF Print E-mail
Monday, 12 May 2014 22:42 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Η μη χορήγηση άδειας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σε συνδυασμό με τα δεδομένα οικονομικά προβλήματα αλλά και με την… παράδοση που έχει δημιουργήσει, έχουν κάνει τον νέο προπονητή του Πανιωνίου, Δημήτρη Τερεζόπουλο να αναζητά λύσεις εκ των έσω.

Το δημοσίευμα του sentragoal.gr αναφέρει: Ο κόουτς των «κυανέρυθρων» σκοπεύει να καλέσει τουλάχιστον δέκα ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20 του Πανιωνίου στην προετοιμασία της ομάδας, με στόχο να κρατήσει τους περισσότερους απ' αυτούς ή ακόμα και όλους στην ανδρική ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο Πανιώνιος, άλλωστε, έχει δημιουργήσει μακρά παράδοση σε ό,τι έχει να κάνει με την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, καθώς τα τελευταία χρόνια κάθε σεζόν που ξεκινά αναδεικνύονται νέοι παίκτες που εν τέλει πρωταγωνιστούν.

Ο Τερεζόπουλος, λοιπόν, θα παρακολουθήσει την Τετάρτη στις 5.30 μ.μ. στο «Απήλιον» την εξ' αναβολής αναμέτρηση της Κ20 του Πανιωνίου με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, ώστε να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση είναι οι «μικροί» της ομάδας.

Παράλληλα ο Πανιώνιος «κοιτάζει» και προς άλλες κατευθύνσεις, αναζητώντας μικρούς σε ηλικία παίκτες που θα μπορούσε να αποκτήσει είτε ως ελεύθερους είτε με τη μορφή δανεισμού, όπως ο 20χρονος αριχτερός μέσος Γιώργος Λύρας του Φωστήρα που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top