YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Τοπολιάτης: «Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας»

PDF Print E-mail
Tuesday, 13 May 2014 11:10 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Ο Νίκος Τοπολιάτης στάθηκε στον παράγοντα τύχη, δίνοντας παράλληλα στους παίκτες του τα εύσημα για την πορεία τους και την παρουσία τους στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λίγκ. Διαβάστε τι δήλωσαν οι Μεζίνι και Χαντζάρας.

Αναλυτικά:

Νίκος Τοπολιάτης (προπονητής Κ17): «Θέλω καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για όλη την πορεία που κάναμε όλη τη χρονιά. Πραγματικά ήμασταν εξαιρετικοί και θέλω να τους συγχαρώ γι' αυτό.

Για μένα, για όλο το τιμ, για τον Ολυμπιακό, πρωτάθλημα είναι να προωθήσουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα.

Βέβαια, είμαστε στενοχωρημένοι που χάσαμε και το πρωτάθλημα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα τον κύριο Παύλου που καθημερινά μας προσφέρει τα πάντα στο προπονητικό μας κέντρο που χρειάζονται αυτά τα παιδιά ώστε να προοδεύσουν και να έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να προχωρήσουν στο ποδόσφαιρο. 

Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Στορκ που είναι διευθυντής της Ακαδημία και αυτός με τις γνώσεις του και την εμπειρία του πάνω στο ποδόσφαιρο κάθε μέρα προσπαθούμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε τα παιδιά. Επίσης να ευχαριστήσω όλο το τιμ.

Γιατί πραγματικά οι προπονητές δεν είμαστε μόνοι μας, είναι ένα τιμ πίσω από εμάς που μας στελεχώνει και όλη μέρα, κάθε μέρα, όλο τον χρόνο δουλεύουμε μαζί. Να ξέρετε ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να δουλεύει.

Πίσω από εμάς, πίσω από την Ακαδημία, στα αγωνιστικά τμήματα υπάρχουν Σχολές σε όλη την Ελλάδα που απαρτίζονται από αθλητές, από μικρά παιδιά τα οποία όνειρό τους είναι να παίξουν στην πρώτη ομάδα.

Από αυτά τα παιδιά που είδατε, αρκετά παιδιά είναι από αυτές τις Σχολές και στο μέλλον θέλουμε να στελεχώσουμε την πρώτη ομάδα, μιας και είναι και όνειρο του Προέδρου μας, με Έλληνες παίκτες και παίκτες από τα σπλάχνα.

Όσον αφορά το παιχνίδι, πιστεύω ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι. Δυστυχώς δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Δεν σταθήκαμε τόσο ικανοί με κάποια μαρκαρίσματα σε κάποια στημένα κι έτσι το πληρώσαμε.

Από ένα παιχνίδι δεν μπορείς να κρίνεις όλη τη χρονιά, δεν μπορείς να κατηγορήσεις τα παιδιά κι έτσι για εμάς είναι πρωταθλητές τα παιδιά μας».

Αντρέα Μεζίνι: «Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο τις οποίες δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε. Είμαστε πολύ άτυχοι. Όλα είναι θέμα ατυχίας. Ήμασταν άτυχοι. Δεν μας βγήκε καθόλου το παιχνίδι ενώ παίζαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω».

Δημοσθένης Χαντζάρας: «Δουλέψαμε όλη την χρονιά για αυτόν τον αγώνα, αλλά δυστυχώς η δουλειά κάποιες φορές δεν βγαίνει. Δυστυχώς δεν ήμασταν τόσο τυχεροί όσο η Ξάνθη, κάναμε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Στην τελική ενέργεια δεν είχαμε τη συγκέντρωση που έπρεπε και χάναμε πολλές ευκαιρίες.

Σκεφτόμαστε ότι όλη τη χρονιά δουλεύουμε για δύο αγώνες, τον ημιτελικό και τον τελικό του φάιναλ φορ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είσαι τυχερός και στους δύο αγώνες και να παίξεις και καλά, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με την ήττα, όμως, γίνεσαι καλύτερος πιστεύω».


Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top