YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-K20: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 3-0

PDF Print E-mail
Saturday, 26 April 2014 15:54 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό της πρόσθεσε η ομάδα Κ20 του Πανιωνίου, καθώς επικράτησε της αντίστοιχης της Βέροια με 3-0 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκ και σκαρφάλωσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι κυανέρυθροι έκαναν μέτριο ξεκίνημα και οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο «καθαρές» κλασσικές ευκαιρίες στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα, για να προηγηθούν.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τερεζόπουλου απο εκείνο το σημείο και έπειτα σοβαρεύτηκαν, ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και με το γνωστό παιχνίδι κατοχής που τους χαρακτηρίζει, βρήκαν διαδρόμους και πέτυχαν το 1-0 με τον Ρόπα στο 33'.

Στο 36' ο Ντουρμισάι πραγματοποίησε το 2-0 και στο 49' ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 3-0 υπέρ των κυανέρυθρων.

Μπορεί το 3-0 να φαντάζει ως καθαρή νίκη για τους κυανέρυθρους, όμως ο τεχνικός του ιστορικού Δημήτρης Τερεζόπουλος δεν έμεινε ικανοποιημένος απο την εμφάνιση της ομάδας του:

Μπήκαμε κάπως νωθρά στο παιχνίδι όμως στην συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοση μας και καταφέραμε σε σύντομο διάστημα να πετύχουμε δύο όμορφα τέρματα και να κλειδώσουμε κατά κάποιον τρόπο την νίκη της ομάδος μας.

Σίγουρα δεν έμεινα ικανοποιημένος απο την συνολική μας εικόνα πράγμα το οποίο τόνισα και εγώ ο ίδιος στους παίκτες μου. Κρατάμε την νίκη μας και προχωράμε.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πολίτης, Μεξι (80' Mousaj), Ρόπας, Καλύβας, Λουλάι, Γκίνη, Ιβάνοβ (65' Γιοματάρης), Ντουρμισάι, Αρώνης (58' Καρκασίνας), Πρέντι, Ντάγκρας.

ΒΕΡΟΙΑ: Σουρόβίκης, Κατσούλης (46' Δερμιτζάκης), Τακίδης, Νικολαίδης, Παπαγεωργίου, Λαζόπουλος, Τάνης, Παπαδόπουλος, Κιοσκερίδης, Καλλίνης (46' Ρογγότης), Γιαννόπουλος.

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top