YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-K20: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0

PDF Print E-mail
Sunday, 27 April 2014 21:15 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου παρέμεινε ο Ολυμπιακός που επικράτησε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωινό της Κυριακής του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πραταθλήματος Κ20 της Σούπερ Λίγκ. 

Χωρίς να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός επικράτησε δίκαια του ΠΑΣ Γιαννινα με 1-0, σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι παίκτες του Μπέρντ Στόρκ έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να κερδίσουν τον αγώνα αλλά η συνολική τους απόδοση δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ρέντη.

Το γκόλ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο ψυχογιός στο 63'. 

Οι ερυθρόλευκοι με την νίκη τους αυτή έφτασαν τους 69 βαθμούς σε 32 αγώνες, όμως δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους, καθώς για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου ο ΠΑΟΚ που έφτασε τους 73 βαθμούς πρέπει να πετύχει μονάχα μία νίκη στα εναπομείναντα 3 παιχνίδια του.

Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Ρέντζης, Σωτηράκος, Βατουσιάδης, Μακροστέργιος, Νασιακόπουλος (46' Γαρεφαλάκης), Λάζιτς (46' Σιώπης), Πασαλίδης, Ιγνατίδης, Σάλιακας (73' Μαργαρίτης), Ψυχογιός

ΠΑΣ Γιάννινα: Κολιοφούκας, Μουσκάι, Πασχάλης (53' Βασιλείου), Ταχιάς, Φίλιος, Φράγκος, Παπαρούνας (66' Τζιάλλας), Χαρίσης, Νάκος, Ιωάννου, Καμπέρης (66' Γιάκος)

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top