YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ-20: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3 (ΒΙΝΤΕΟ)

PDF Print E-mail
Sunday, 31 January 2016 14:10 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης αποχώρησε η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού το πρωί της Κυριακής (31/1) από το ΠΕΑΚΙ Ανατολής, καθώς επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας των Ιωαννίνων με 3-1, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της Super League.

Πρώτος και αήττητος συνεχίζει στη Super League U-20 ο Ολυμπιακός που επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ και έφτασε τους 47 βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά απο 16 αγώνες. 

Στο 16' ο Σάλιακας εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρέτσος απο το δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κολιοφούκα ανοίγοντας το σκορ (0-1).

Στο 35' ο ΠΑΣ έφερε το μάτς στα ίσα όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Κυριακόπουλου και την ασθενή απόκρουση της άμυνας ο Μυρσινιάς με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1!

Μετά την επίτευξη του γκόλ υπήρξε διακοπή στο ματς, καθώς από τον πάγκο του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν, για επιθετικό φάουλ σε παίκτη της ομάδα τους. Ο Τάσος Μητρόπουλος αποβλήθηκε από τον πάγκο ενώ υπήρξε και ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να αποβληθεί και ο Ανδρέας Κόκκας του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και με την ωραία συνεργασία στο 49' των Βρουσάι και Κιρτζιαλίδη πήρε ξανά το προβάδισμα. Ο πρώτος απο πλάγια θέση, γύρισε την μπάλα στον Κυρτζιαλίδη κι αυτός από το 1 μέτρο την έσπρωξε στα δίχτυα.

Το τελικό αποτέλεσμα (1-3) διαμορφώθηκε απο τον Σάλιακα στο 65' με απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα: Κολιοφούκας, Ψαρράς Ν., Κόκκας Α., Μυρσινιάς, Μαυροπάνος, Μούτσιος, Κόκκας Δ., Μασούρας, Σιχλιμοίρης (68' Ραβάνης), Ψαρράς Ι. (82' Τριάντος), Κυριακόπουλος.

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Σάλιακας, Τσιμίκας (52' Φουάσης), Νικολάου, Ρέτσος, Μεγαρίτης (28' Βατουσιάδης), Μανθάτης, Πλέγας, Κυρτζιαλίδης (74' Βάρκας), Λάσι, Βρουσάι.

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ