YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SKODA ΞΑΝΘΗ: Η αποστολή της Κ-17 για το Final Four

PDF Print E-mail
Friday, 09 May 2014 14:06 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Την Πέμπτη το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κ-17 της SKODA ΞΑΝΘΗ. Η ομάδα που τερμάτισε 1η στον Βόρειο Όμιλο του Εφηβικού Πρωταθλήματος της Superleague αντιμετωπίζει το Σάββατο την ομάδα του Πανιωνίου στον πρώτο ημιτελικό στον πρώτο αγώνα του Final Four που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο και το γήπεδο του Παναιτωλικού.

Η τελική φάση του πρωταθλήματος Novasports Super League K17 θα διεξαχθεί 10 και 12 Μαΐου στο γήπεδο της ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Στην τελική φάση της διοργάνωσης συμμετέχουν οι πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (Skoda Ξάνθη, Ολυμπιακός) και οι νικητές των αγώνων μπαράζ (Πανιώνιος, ΠΑΟΚ).

Η τελική φάση του πρωταθλήματος Novasports Super League Κ-17 διεξάγεται για 6η συνεχόμενη χρονιά («Γ. Καραϊσκάκης», Παγκρήτιο Στάδιο, AEL FC Arena, Γηπ. Αστέρα Τρίπολης, Skoda Xanthi Arena, Γηπ. Παναιτωλικού) και αποτελεί την συνέχεια της κανονικής περιόδου για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Αναλυτικά οι αγώνες:

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Σάββατο 10 Μαΐου: SKODA ΞΑΝΘΗ – Πανιώνιος (1), γήπεδο Παναιτωλικού, ώρα 16:00 (Nova).

Σάββατο 10 Μαΐου: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (2), γήπεδο Παναιτωλικού, ώρα 19:00 (Nova).

ΤΕΛΙΚΟΣ

Δευτέρα 12 Μαΐου: Νικητής (1) – Νικητής (2), γήπεδο Παναιτωλικού, ώρα 19:00 (Nova).

Αποκλειστικός Τηλεοπτικός Μεταδότης: NOVA

Ο προπονητής Κώστας Μπεδρελής, οι συνεργάτες του (Ηλίας Καραλίδης - γυμναστής, Στράτος Γιαλαμάς – φυσιοθεραπευτής, Δημήτρης Σεβδίλης – φροντιστής) και οι ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Τετάρτης και την Παρασκευή νωρίς το πρωί αναχώρησαν για το Αγρίνιο με φιλοδοξίες.

Την αποστολή της SKODA ΞΑΝΘΗ αποτελούν οι:

(Νομικός Γιώργος, Σταθάκης Παναγιώτης, Δανδανόπουλος Κυριαζής, Ζώτος Παύλος, Ψεμματάς Γιώργος, Πουλουκτσής Αλέξανδρος, Θεοδωρίδης Χαράλαμπος, Σπανός Γιώργος, Βαφειάδης Θωμάς, Καψιμάλης Νίκος, Μπουνταγκίδης Γιάννης, Χουσμέν Χαμδή, Αναστάσιος Μπουναρτζής, Ανέστης Δημητριάδης, Δημήτρης Τουμαντζίδης, Ραφαήλ Μελισσόπουλος, Θόδωρος Παπανικολάου, Νίκος Σαμπανίδης, Κωνσταντίνος Χατζής, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Καλογιάννης, Βασίλης Καλπακίδης, Κώστας Θεοδωρίδης, Γιάννης Αλεξανδρίδης) Μαζί τους θα είναι και ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών Περικλής Καλογιάννης και ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών Βασίλης Δανιήλ.

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top