YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ17: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-0

PDF Print E-mail
Sunday, 03 April 2016 15:39 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ζωντανός στο κυνήγι της δεύτερης προνομιούχου θέσης παρέμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την νίκη του με 2-0 επι του Πανθρακικού για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-17 της Super League.

Στο πρώτο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν έπιασε καλή απόδοση, με φυσικό επακόλουθο να μη δημιουργηθούν φάσεις, πέρα από κάποια στημένα.

Το δεύτερο μέρος όμως ήταν ένας μονόλογος της ομάδας του ΠΑΣ, που κατάφερε τελικά να προηγηθεί στο 66' με τον Λιάπη μετά από πάσα του Ρίζου. Το γκολ έλυσε τα πόδια των νεαρών παιχτών του ΠΑΣ οι οποίοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 75' με τον Λιάσο, κλειδώνοντας μια πολύ σημαντική νίκη.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα: Πατσούρας, Μπούτζας, Κιτσάκης, Κώστας, Τσούνης, Λιάσος (88΄Γώγος), Λιάππης (89΄Τάτσης), Κωσταμένας (65΄Καμπότας), Μπαλαμάτσιας (46΄Ρίζος), Ψαρράς, Παπαδόπουλος (84' Νούτσος).

Πανθρακικός: Οικονομόπουλος, Χασάν, Ξενοδοχίδης (81' Vorfi) , Βλαχόπουλος, Καμπουρούδης (87' Αθανασιάδης), Τσιριγώτης (79' Πατσιώρας), Θεμελής, Ασπιώτης, Στοίονοβιτς (63' Μούζας), Πασχαλίδης, Κυριαλάνης

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ