YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Ένα Βίντεο-αφιέρωμα στον Έλληνα ''Μέσι''... Γιώργο Σπανουδάκη!

PDF Print E-mail
Tuesday, 29 October 2013 12:15 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ένα όμορφο αφιέρωμα στον Έλληνα μέσο, Γιώργο Σπανουδάκη, των τμημάτων υποδομής της Μπαρτσελόνα αναρτήθηκε στο ''Youtube''!

Ο Θεσσαλονικιός, Γιώργος Σπανουδάκης, που ανήκει στο δυναμικό της “la masia”,  θα μας απασχολήσει σίγουρα στο άμεσο μέλλον.

Ο Giorgio, όπως τον αποκαλούν οι συμπαίχτες, του γεννήθηκε στις 25/11/1998 στην Θεσσαλονίκη και σε ηλικία 2 ετών μετακόμισε με τους δικούς του στη Γερμανία. όταν μπήκε στα 6, άρχισε να ασχολείται σε καθημερινή βάση με την "στρογγυλή θεά", με τον πατέρα του Κωνσταντίνο, να τον γράφει στην ομάδα της Χάσλοκ, της γερμανικής πόλης στην οποία κατοικούσε με την οικογένειά του.

Από την πρώτη στιγμή το ταλέντο του ξεχώρισε και την αμέσως επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για την Όπελ Ρούσενχαϊμ. Εκεί τον είδαν οι άνθρωποι της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης και κινήθηκαν αμέσως για την απόκτηση του.

Οι πολύ καλές του εμφανίσεις με την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης απασχόλησαν αμέσως τους ανθρώπους τεράστιων ποδοσφαιρικών συλλόγων, όπως της Τσέλσι, της Μπαρτσελόνα, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πολλών άλλων οι οποίοι πραγματοποίησαν κινήσεις για την απόκτηση του.

Από τον Αύγουστο του 2009 ανήκει στους Καταλανούς, που έσπευσαν να τον ''κλείσουν''. O Giorgio, με τις επιδόσεις του μέσα στο γήπεδο, δικαιώνει τους ανθρώπους της “la masia” οι οποίοι τoν επέλεξαν και πλέον γνωρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους έναν πολύ μεγάλο παίχτη που αξίζει να επενδύσεις στις δυνατότητες του.

ΥΓ.Το μόνο αρνητικό για την Ελλάδα είναι πως ο Giorgio αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα U-16 της Γερμανίας, και όχι στην αντίστοιχη Ελληνική. Σε αυτό ίσως έχει μερίδιο ευθύνης και Ελληνική πλευρά που άργησε να διαπιστώσει το μέγεθος του ταλέντου, του νεαρού άσου της Μπάρτσα.



Δείτε το βίντεο αφιέρωμα


Share
 

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ




MEDIA GALLERY

{dmotion width="200" height="167"}xu5qgh{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbnz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xua3vz{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggc{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xunxt1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xujnc1{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xurggf{/dmotion}

{dmotion width="200" height="167"}xulbe2{/dmotion}

top