Ποιόν ''πιτσιρικά'' του Παναθηναικού αποθεώνει ο Αλέφαντος;

PDF Print E-mail
Thursday, 31 October 2013 16:38 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Η απάντηση με ένα κλίκ...

Ο Νίκος Αλέφαντος σε άρθρο του στον sportdog, αποθεώνει τον Σπύρο Ρισβανη, δηλώνοντας πως νεαρός αμυντικός έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε μεγάλο σέντερ μπάκ.

Διαβάστε τις απολαυστικές ''ατάκες'' του Νίκου Αλέφαντου για τον νεαρό άσο του Παναθηναικού:

Για τον Ρισβάνη έχω πει πολλές φορές ότι αν τον προσέξουν, έχει προδιαγραφές για να γίνει μεγάλος σέντερ μπακ και να παίζει στην Εθνική Ελλάδας πολλά χρόνια. Έσβησε τον Διαμαντάκο, έβγαινε πρώτος στην μπάλα, ψάχνω να βρω να κάνει λάθος πάσες -μεγάλες και μικρές- τον παρατηρώ, αλλά δεν κάνει λάθος πάσες, έχει σπουδαία τεχνική για τη θέση του και για το ύψος του.

Και είναι πολύ μικρός σε ηλικία. Είναι ελαφρύς, δεν είναι αργός, παίζει με μυαλό, έχει χάρισμα.

Δεν πρέπει να χαθεί αυτό το παιδί για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το έχω πει πολλές φορές, και δεν το ξέρω το παιδί, ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Μου αρέσει όμως. Παίζει στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού τόσο νεαρός και ενώ είναι άφτιαχτο το σώμα του!

Αν τον φτιάξουν αυτόν, θα πηδάει στον ουρανό και θα τρώει σίδερα. Να δυναμώσει πρέπει.

Αυτόν πρέπει να τον αναλάβει πρωταθλητής στα 100 μέτρα στο στίβο, να τον πλακώσει στα 30άρια και στα 40άρια, με βάρη 20 και 30 κιλά, όχι περισσότερα, να μην χάσει ευλυγισία. Ξέρουν οι πρωταθλητές στο στίβο, υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για προσαγωγούς και επαγωγούς, για τετρακέφαλους και για δικέφαλους, και "πουλόβερ" να κάνει για το πάνω μέρος του κορμού.

Και μια βαριά μπάλα τριών κιλών με λυγισμένα πόδια για κοιλιακούς. Και ραχιαίους. Αυτός ο σέντερ μπακ δεν πρέπει να πάει χαράμι, μου αρέσει πολύ.

Share
 

Τελευταία Νέα

powered by στοιχημα
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top