YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-K20: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ 1-2

PDF Print E-mail
Sunday, 11 May 2014 15:29 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό της πρόσθεσε η πρωταθλήτρια ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε στην έδρα του Απόλλωνα Αθηνών με 2-1, στο παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Σούπερ Λίγκ.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς μπορεί να βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, μόλις στο 7ο λεπτό απο το γκόλ του Σελμανάι, όμως πέρασε στην αντεπίθεση και πήρε τα ηνία του αγώνα, φτάνοντας στη νίκη με τα γκολ των Πούγγουρα στο 25ο και του Τουμανίδη στο 90ο λεπτό.

Το αποτέλεσμα δεν είχε ιδιαίτερη σημασία για τον δικέφαλο, πέρα από την αυτονόητη ανάγκη της ομάδας να αποκτήσει χαρακτήρα νικητή υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, ωστόσο η εμφάνιση ποδοσφαιριστών που δεν πήραν πολλές ευκαιρίες ή που ανήκουν κυρίως στην Κ17 και του χρόνου θα κληθούν να υπερασπιστούν τον τίτλο της Κ20 σκόρπισε χαμόγελα.

Απόλλων Σμύρνης: Βεζύρης, Ξανθόπουλος, Χατζής, Φερεντίνος, Σιγάλας, Καλλέργης, Μιχαλάρης (53' Παπαευθυμίου), Φουκαράς (76' Κοτσέκου), Ντάφλας, Σελμανάι, Μπέντας.

ΠΑΟΚ:Χατζηαδαμίδης, Μπαντάνης, Πούγγουρας, Βασαΐτης, Τουμανίδης, Πολύζος, Πιαστόπουλος, Τσολακίδης (76′ Κατσούμπας), Δεληγιαννίδης (88′ Κυριλλίδης), Ταουσιάνης (82′ Αργυρίου), Παπαδόπουλος.

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top