YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Στο φάιναλ φορ η Κ17 του ΠΑΟΚ (Βίντεο+Εικόνες)

PDF Print E-mail
Tuesday, 29 April 2014 19:41 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Την πρόκριση στο final-4 του πρωταθλήματος Κ17 πήρε σήμερα ο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 1-0 του Εργοτέλη στην Νέα Μεσημβρία. Το ''χρυσό'' γκόλ ο Κούστα στην παράταση.

Οι Έφηβοι του ΠΑΟΚ ξεπέρασαν δύσκολα το εμπόδιο του Εργοτέλη καθώς μετά απο ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που πήγε στην παράταση επικράτησε με γκολ που σημείωσε ο Κούστα στο 97’ με δυνατό διαγώνιο σουτ.

Οι παίκτες του Αλέκου Θεοδωρίδη είχαν την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας από το πρώτο λεπτό, ωστόσο δυσκολεύονταν να πατήσουν περιοχή, αφού ο Εργοτέλης παρουσιάστηκε με σαφή αμυντικό προσανατολισμό θέλοντας να διαφυλάξει την εστία του και να χτυπήσει είτε στην κόντρα είτε στα στημένα.

Το πρώτο ημίχρονο είχε μόλις άλλη μία καλή στιγμή όταν έπειτα από όμορφο ομαδικό συνδυασμό η μπάλα έφτασε στον Κώστα που σούταρε, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη έδιωξε σε κόρνερ.

Παρόμοια ήταν και η εξέλιξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Εργοτέλης αμυνόταν μαζικά και αποτελεσματικά κι ο ΠΑΟΚ έψαχνε το γκολ παίζοντας στο μισό γήπεδο όντας όμως εμφανώς νευρικός όσο περνούσε η ώρα. Ο Δικέφαλος είχε και πάλι δύο ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Εκφραστής των επιθέσεων αυτή τη φορά ήταν ο Συράκος. Στο 70’ έπιασε κεφαλιά «οβίδα» που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στις καθυστερήσεις πλάσαρε άουτ από πολύ καλή θέση.Κάπως έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

Εκεί ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του ευκαιρία ευτύχησε να είναι εύστοχος. Ο Κούστα πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, οι άλλοι επιθετικοί έκαναν κίνηση τραβώντας πάνω τους την άμυνα, ο Κούστα προχώρησε, σούταρε κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 97’.

Ο Εργοτέλης έκανε μόνο μία τελική προσπάθεια, αλλά παραλίγο να οδηγήσει το ματς στα πέναλτι, αλλά ο Κουτογλίδης στο τετ α τετ έπεσε στα πόδια του αντίπαλου επιθετικού και κράτησε το 1-0.

Ετσι, ο ΠΑΟΚ θα δώσει για τρίτη συνεχόμενη φορά το παρών στο final four με στόχο να διατηρήσει τον τίτλο του. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί  10-12 Μαϊου στο Αγρίνιο. Ο ημιτελικός θα είναι… αναβίωση του περσινού τελικού, αφού ο Δικέφαλος θα βρει μπροστά του τον Ολυμπιακό, ο οποίος τερμάτισε στην πρώτη θέση του Νότιου Ομίλου.

Στο άλλο ματς η Ξάνθη θα κοντραριστεί με τον Πανιώνιο, ο οποίος στο μπαράζ του Νότιου Ομίλου κέρδισε 1-0 εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό και πήρε την πρόκριση.

ΠΑΟΚ: Κουτογλίδης, Κασαπίδης (80’ Λιάπτσης), Παντεκίδης, Ξεπαπαδέας (67’ Δοδοντσάκης), Δημητριάδης, Χατζηδίμπας, Πούφλης (63’ Κάκο), Παναγιωτίδης (75’ Καρολίδης), Συράκος, Κώστας (83’ Κούστα), Πατράλης.


ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ...ΕΔΩ



Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top