YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ20: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1-3 (ΒΙΝΤΕΟ)

PDF Print E-mail
Saturday, 05 March 2016 18:17 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του Πανθρακικού στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων Κ20 της Superleague που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου  στο δημοτικό γήπεδο του Κοσμίου και μείωσε την διαφορά του απο τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο -3.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κυνήγησαν το γρήγορο γκολ. Μόλις στο 6′ ο Δημητριάδης βρήκε, με εκτέλεση φάουλ, τον Τσελεπίδη, ο οποίος με όμορφη κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 26′ ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του ΠΑΟΚ θεωρώντας πως η μπάλα πριν την τελική πάσα πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου. Έτσι, το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Ο Δικέφαλος μπήκε στο δεύτερο μέρος με μοναδικό στόχο να... κλειδώσει την νίκη και το κατάφερε μέσα σε δύο λεπτά. Αρχικά στο 52′ ο Παντεκίδης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων και στο 54′ ο Ματθαίου τον μιμήθηκε ανεβάζοντας το σκορ στο 0-3.

Στη συνέχεια, το παιχνίδι άνοιξε, ο Πανθρακικός μείωσε 63′ με κεφαλιά του Κουτσουκανίδη έπειτα από κόρνερ, ο ΠΑΟΚ έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες και το 1-3 έμεινε μέχρι το τέλος

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Αχμέτ Φουρκάν, Μουζασβίλι, Κουτσουκανίδης, Παντελίδης, Φαρμάκης (72' Βελή Χακάν), Ψάλτης, Κατσαρός (56' Κούτρας), Κοσμίδης, Μίλκα (56' Παπαρούνας), Σαραντίδης.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης , Τσελεπίδης, Δημητρίου, Παντεκίδης, Τοπαλίδης (75′ Γιαλαμούδης), Πατράλης, Παναγιωτίδης (50′ Κτιστόπουλος), Δημητρίαδης, Ματθαίου, Πόζογλου (58′ Συράκος), Κούστα

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ