YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ15: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

PDF Print E-mail
Saturday, 12 March 2016 19:29 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Επιστροφή στις επιτυχίες για τους Παίδες του Ολυμπιακού, οι οποίοι νίκησαν με 1-0 εκείνους του Ατρόμητου, στο Ρέντη, για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος K15 Super League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου (42') με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή ο Κοτσιανούλης. Ο Ολυμπιακός είχε και άλλες ευκαιρίες με σημαντικότερη εκείνη του Φέκκα στο 21' αλλά δεν βρήκε στόχο!

Οι ερυθρόλευκοι παρέμειναν στην 2η θέση με -1 βαθμό από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό ο οποίος κέρδισε με 1-3 στην Τρίπολη τον Αστέρα.

Για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου παραμένουν ακόμη δυο παιχνίδια για κάθε ομάδα με τον Ολυμπιακό να παίζει εκτός έδρας με τον Πλατανιά και εντός έδρας με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό εκτός με τον Ατρόμητο και εντός με τον Πλατανιά. Το εισιτήριο για τον τελικό θα πάρει η ομάδα που θα τερματίσει 1η στον Α' όμιλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βεζύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Γλυνός, Τσακίρης (75' Μπουλάρι), Τσέργας (79' Τασιάς), Γεωργαντής (80' Δεγαΐτας), Μουγιός, Κοτσιανούλης (64' Ράμα).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Κουστουμπάρδης, Πολίτης, Λογοθέτης (75' Χατζής), Αθανασίου, Ξεροπανάγος, Σκαραμάγκος (75' Στεργίου), Ζούνης, Βαγγέλης, Σάσσαλος (64' Ηλιόπουλος), Κολινιάτης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Νίκος Τοπολιάτης μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα σημείωσε: "Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς και συνοδεύτηκε από μια καλή εμφάνιση. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια. Προχωράμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε καλύτεροι".

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ