YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Παύλου: Τα 9 Πρωταθλήματα δείχνουν την δουλειά στην Ακαδημία!

PDF Print E-mail
Monday, 16 May 2016 00:57 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργος Παύλου είναι τα τελευταία έξι χρόνια ο άνθρωπος που έχει υπό την ευθύνη του την Ακαδημία και τις Σχολές του Ολυμπιακού και περνάει αμέτρητες ώρες στο Ρέντη προκειμένου μέσα από σκληρή δουλειά να έρθουν επιτυχίες αλλά και για να αγωνιστούν παιδιά από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα!

Ο κ. Γιώργος Παύλου μετά από την απονομή του Πρωταθληματος στην Κ-20 μίλησε για την χρονιά αλλά και για αυτά που έχουν συντελεστεί τα τελευταία 6 χρόνια στην Ακαδημία! "Θέλω και εγώ να συγχαρώ τα παιδιά για την μεγάλη τους επιτυχία. Παράλληλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους προπονητές αλλά και σ' όλους όσοι συντέλεσαν σ' αυτή την επιτυχία και δεν φαίνονται αλλά είναι αρκετοί. Δεν είναι τυχαίο που ο Ολυμπιακός για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατακτά το Πρωτάθλημα Κ-20. Τα τελευταία 6 χρόνια στις 15 διοργανώσεις Super League Υποδομών που έχουν διεξαχθεί ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει 9 Πρωταθλήματα! Αυτό δείχνει την δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Θέλω επίσης να σας διαβεβαιώσω ότι το στοίχημα που έβαλε ο Πρόεδρος και η διοίκηση για στελέχωση της πρώτης ομάδας από Έλληνες ποδοσφαιριστές και δη της Ακαδημίας μας αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Θεωρώ ότι είμαστε στο στάδιο που από φέτος και κάθε χρόνο θα βλέπουμε τουλάχιστον δυο παίκτες της Ακαδημίας μας να συμμετέχουν στην πρώτη ομάδα. Τελειώνοντας θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κ-15 αλλά και για την συμμετοχή της Κ-17 στο Final-4", δήλωσε ο κ. Παύλου.

 

Γεωργάτος: "Οι επενδύσεις που κάνει ο Πρόεδρος είναι πολύ μεγάλες"

Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γρηγόρης Γεωργάτος στις δηλώσεις του στάθηκε στις τεράστιες επενδύσεις του κ. Μαρινάκη στην Ακαδημία ενώ μίλησε και για την προώθηση ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα: "Θεωρώ ότι έλειπε ο συνδετικός κρίκος της πρώτης ομάδας με την Ακαδημία ο οποίος να ξέρει πολύ καλά το υλικό της Ακαδημίας. Ευτύχησα να είμαι δυο χρόνια στην Ακαδημία και ξέρω πολύ καλά όλα τα παιδιά.  Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό το έργο που συντελείται τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία. Οι επενδύσεις που κάνει ο Πρόεδρος στο κομμάτι των γηπέδων και όλων των υποδομών που θέλουν τα παιδιά για να δουλέψουν και να εξελιχθούν είναι πολύ μεγάλες. Κακά τα ψέμματα εάν δεν επενδύσεις εκεί δεν μπορείς να εξελιχθείς. Είναι γεγονός ότι δεν μας λείπει τίποτα σε σχέση με τις ευρωπαϊκές ομάδες στο κομμάτι της οργάνωσης. Έχουμε όλα τα γυμναστήρια, τα γήπεδα, έχουμε ψυχολόγους, διατροφολόγους για να παρέχουμε τα πάντα στα παιδιά. Ο Πρόεδρος επενδύει ένα μεγάλο ποσό στην Ακαδημία. Για εμάς χαρά μας είναι κάποια παιδιά να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Ήδη φέτος μπήκε ο Τσιμίκας και ο Βούρος και θέλουμε να βάλουμε και άλλα παιδιά. Να ξέρουν όμως ότι ο Ολυμπιακός είναι μια δύσκολη ομάδα. Είμαι 100% σίγουρος ότι κάποια παιδιά θα παίξουν στον Ολυμπιακό και άλλα θα κάνουν σταδιοδρομία επαγγελματία ποδοσφαιριστή σ' άλλες ομάδες αφού έχουν όλα τα εφόδια για να παίξουν ποδόσφαιρο".

 

Ελευθεριάδης: "Κλειδί η οργάνωση"

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης στις δηλώσεις του στάθηκε στην πολύ καλά οργάνωση της Ακαδημίας που είναι το κλειδί για τις επιτυχίες αλλά και για τα χαρακτηριστικά των ομάδων της Ακαδημίας: "Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η οργάνωση. Είναι το κλειδί της επιτυχίας. Είμαι δυο χρόνια στον Ολυμπιακό και ζω σ' ένα καθαρά ποδοσφαιρικό περιβάλλον με απίστευτες υποδομές και παροχές που βοηθούν τα παιδιά να εξελιχθούν. Είναι αυτονόητο για τον Ολυμπιακό να παίρνει Πρωταθλήματα. Το δεύτερο που κερδίζουμε είναι ότι οι ομάδες μας παίζουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και υπάρχει ενιαία φιλοσοφία. Φυσικά υπάρχει σύνδεση με την πρώτη ομάδα. Όλοι γνωρίζουμε ότι το επίπεδο της πρώτης ομάδας είναι πολύ υψηλό αλλά δουλεύουμε και χρόνο με τον χρόνο πάμε καλύτερα προς αυτή την κατεύθυνση. Τα παιδιά της Νέων έχουν και το μέταλλο αλλά είναι παράλληλα και χαμηλών τόνων και πιστεύω ότι σε ηλικία 21-22 θα μπορέσουν να παίξουν και στην πρώτη ομάδα. Σίγουρα αυτή τη στιγμή η Ακαδημία μας έχει 5-6 ποδοσφαιριστές πολύ υψηλού επιπέδου. Θέλω τέλος να πω συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές, στο επιτελείο και να ευχαριστήσω και την διοίκηση γι' αυτά που μας παρέχει".

 

Βούζας: "Πιστεύουμε σ' αυτά τα παιδιά"

Ο προπονητής της ομάδας Νέων κ. Βασίλης Βούζας ο οποίος κατέκτησε φέτος το 2ο συνεχόμενο του Πρωτάθλημα Κ-20 δήλωσε μετά από την απονομή: "Είναι η ημέρα των παιδιών. Γιορτάζουν με την ψυχή τους γιατί πέτυχαν κάτι μεγάλο αφού για 2η συνεχόμενη χρονιά είναι Πρωταθλητές. Είναι δύσκολο να διατηρηθείς στην κορυφή. Το ξέρουν όλοι. Η ομάδα αυτή έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και πήρε το Πρωτάθλημα τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Μέσα σε 2 χρόνια έχουμε μόλις 2 ήττες στην Ελλάδα και αυτό πιστεύω σημαίνει πολλά. Όλοι πιστεύουμε σ' αυτά τα παιδιά. Μπορούν να συνεχίσουν και να χτυπήσουν την πόρτα της πρώτης ομάδας. Είναι δύσκολο αφού η ομάδα μας παίζει κάθε χρόνο στο Champions League αλλά υπάρχουν παιδιά με ποιότητα. Εμείς πέρα από τις νίκες και τις κούπες προσπαθήσαμε σ' όλη την διάρκεια της χρονιάς να δουλέψουμε και να εξελίξουμε τα παιδιά. Αυτό είναι το στοίχημα μας. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για το Πρωτάθλημα και το ωραίο ταξίδι και να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και φυσικά τη διοίκηση η οποία μας παρέχει τα πάντα. Η Ακαδημία δουλεύει πολύ σωστά και αυτό οφείλεται στη διάθεση του Προέδρου να ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ήταν μια χρονιά που δουλέψαμε πολύ και πρέπει όλα τα παιδιά να καταλάβουν ότι χωρίς σκληρή δουλειά και προσήλωση στο στόχο δεν θα φτάσουν εκεί όπου ονειρεύονται".

 

Μανώλης Σάλιακας: "Αυτά είναι τα μυστικά μας".

Ο αρχηγός της Κ-20 Μανώλης Σάλιακας κατέκτησε το 2ο συνεχόμενο τίτλο του στην τελευταία του χρονιά στους Νέους και φυσικά μίλησε και για το μέλλον του: "Είναι σημαντικό για όλους ότι κατακτήσαμε και αυτό το Πρωτάθλημα. Δουλέψαμε όλα τα παιδιά μαζί με τους προπονητές μας πολύ και φτάσαμε στο στόχο μας. Ο επόμενος στόχος μου είναι να ενταχθώ στην πρώτη ομάδα. Για την επιτυχία δεν υπάρχει ένα μυστικό. Είναι η δουλειά, είναι η οργάνωση, είναι η οικογένεια, είναι η αγάπη για το σήμα, είναι το πάθος. Είναι διαφορετικό να παίζεις στον Ολυμπιακό".

 

Ανδρούτσος: "Στόχος η πρώτη ομάδα"

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού Θανάσης Ανδρούτσος θέλησε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του για την βοήθεια τους αλλά και να μιλήσει για τον μεγάλο του στόχο: "Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την υπέροχη χρονιά. Θέλω επίσης να τους ευχαριστήσω που με βοήθησαν για να είμαι πρώτος σκόρερ. Χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει. Ο Ολυμπιακός σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ είναι μεγάλη ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που παραμείναμε στην 1η θέση. Στο Ρέντη μας παρέχουν τα πάντα και έχουμε την ευκαιρία να δουλεύουμε με εξαιρετικούς προπονητές, γυμναστές και ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά την δουλειά τους. Θα έρθουν και άλλοι τίτλοι. Στόχος μου είναι φυσικά να παίξω στην πρώτη ομάδα. Είναι το όνειρο κάθε παιδιού που είναι στην Ακαδημία".

 

Δείτε το video:

Share
 




Τελευταία Νέα

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ