YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin

Κ-15: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

PDF Print E-mail
Saturday, 30 January 2016 16:15 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Κ15 του Ατρόμητου και του Ολυμπιακού, που έγινε στο γήπεδο του Ήφαιστου, για την 13η αγωνιστική του Α’ ομίλου του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League.

Οι δύο ομάδες που επιζητούσαν τη νίκη για δικούς τους διαφορετικούς λόγους δεν τα κατάφεραν και αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 50' χάρις σε ωραία ατομική ενέργεια και άψογο τελείωμα του Γεωργαντή μέσα στην περιοχή, αλλά τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να ισοφαρίζουν στο 67' με τον Στεργίου

Στο 70ο λεπτό ο Ολυμπιακός έχασε την πιο μεγάλη του ευκαιρία να περάσει και πάλι μπροστά στο σκορ, με τον Λογοθέτη να ανατρέπει εντός περιοχής τον Γλύνο. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μούγιος, με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου ωστόσο Μανδά, να αποκρούει την μπάλα και να κρατάει την ισοπαλία για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Κουστουμπάρδης, Πολίτης, Ανδριόπουλος, Λογοθέτης, Ξεροπανάγος, Σκαραμάγκος, Ζούνης (62' Βλαχομήτρος), Βαγγέλης (27' Δρόσος), Σάσσαλος (46' Στεργίου), Κολινιάτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης (47' Καλλιμούκος), Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Γλυνός, Τσακίρης, Ράμα, Γεωργαντής, Φέκκας (62' Μποσκουϊδης), Μούγιος (79' Κοτσιανούλης).

Share
 




powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ