YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Αποχωρεί απο τους Νέους του Ολυμπιακού ο Παπασάββας!

PDF Print E-mail
Thursday, 05 June 2014 03:26 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Στον Ολυμπιακό έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν τα πλάνα τους για την επόμενη αγωνιστική σεζόν και πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη ένας από τους πιτσιρικάδες του φετινού τμήματος κάτω των 20 ετών πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν! Ο λόγος για τον Αντώνη Παπασάββα!

Ο νεαρός μέσος των «ερυθρόλευκων» όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του με τον Ολυμπιακό. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής ήταν από τους βασικούς παίκτες της ομάδας του Πειραιά κάτω των 20 ετών, τόσο στην Ελλάδα στο πρωτάθλημα της Superleague Κ20 όσο και στην Ευρώπη στη διοργάνωση Youth League της UEFA.

Παρ’ όλα αυτά όμως φαίνεται πως οι δύο πλευρές δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Ο Αντώνης Παπασάββας είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» το προηγούμενο καλοκαίρι, το οποίο και λήγει στις 30 Ιουνίου.

Και φαίνεται πως δεν υπάρχει η πρόθεση να ανανεωθεί το συμβόλαιο του μικρού, κάτι που σημαίνει ότι θα αποτελέσει παρελθόν και από τον Ολυμπιακό. Να σημειωθεί πως ο Παπασάββας είχε αγωνιστεί τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και με την πρώτη ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα, είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Φωκικό για το Κύπελλο, όταν μάλιστα ο μικρός είχε καταφέρει και να σκοράρει στο ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες!

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη η συνεργασία του Παπασάββα με τον Ολυμπιακό έχει λάβει τέλος, καθώς ο μικρός εδώ και μία εβδομάδα δεν συμμετέχει στις προπονήσεις των Νέων του Ολυμπιακού και βρίσκεται σε διακοπές.

Για αυτό και δεν ακολούθησε και την αποστολή των Νέων στη Ζυρίχη, όπου έλαβαν μέρος σε τουρνουά της FIFA.

Βέβαια, δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή κάτι να αλλάξει, καθώς και πέρσι είχε υπάρξει ένα μίνι... σίριαλ με τον Παπασάββα.

Αφού αρχικά ήταν να αποτελέσει παρελθόν από την ακαδημία, αλλά τελικά δόθηκε η εισήγηση να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, όπως όριζε η συμφωνία που είχε γίνει στη μεταγραφή του, και τελικά παρέμεινε στον Ολυμπιακό μέχρι τώρα.Να σημειωθεί πως ο Παπασάββας αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό συνολικά πέντε χρόνια, ενώ είχε αποκτηθεί από την Αρτα.


ΠΗΓΗ: gavros.gr


Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top