YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


SL-Κ20: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ 0-2

PDF Print E-mail
Sunday, 27 April 2014 19:48 | Συντάχθηκε απο τον/την sportteam   
Share

Μία καθοριστική νίκη ως αναφορά την έκβαση του τίτλου, πήρε η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ, που επικράτησε εκτός έδρας του Ατρόμητου με 2-0, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκ.  

Οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες δείχνοντας μάλιστα το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο. Οι ασπρόμαυροι με την νίκη τους αυτή διατηρήθηκαν στην 1η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 4 βαθμούς παραπάνω από τον Ολυμπιακό, που έχει να δώσει μέχρι το τέλος μόλις 2 ματς, εν αντιθέσει με τον ΠΑΟΚ που έχει να δώσει τρία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, ενώ άνοιξε το σκορ με πολύ όμορφο γκολ του Σαββίδη κι έχασε άλλες δυο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Παπαδόπουλο.

Και στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε, ο Ίβιτς και η ομάδα του διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμά τους και ο Πόζογλου στην εκπνοή κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι για το 0-2.

Επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι ο ΟΦΗ και πλέον μπορεί κ μαθηματικά να κριθεί ο τίτλος…

ΠΑΟΚ:Σοϊλεμέζογλου, Δεληγιαννίδης (90′ Τοπαλίδης), Κιόσε, Βασαΐτης, Πούγγουρας, Τουμανίδης, Πολύζος, Σαββίδης (84′ Πιαστόπουλος), Τσολακίδης, Πόζογλου, Παπαδόπουλος (81′ Κούστα)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Καραγιάννης, Τζίνοβιτς, Κωστούλας, Βαρδακώστας, Βλάχος (77' Νάτσος), Σιδηρόπουλος, Δηλαβέρης, Ζούκας (71' Κατσαφάρος), Χατζηστάμου, Ζουζούλης (60' Κομνηνός).

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top