YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Η ''τρελή'' ρήτρα του ΠΑΟΚ στον Κουλούρη

PDF Print E-mail
Saturday, 26 July 2014 03:47 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Ο... μεγάλος κερδισμένος του φετινού καλοκαιριού στον ΠΑΟΚ είναι ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος όχι μόνο βρήκε χώρο στο νέο ρόστερ και στα πλάνα του Άγγελου Αναστασιάδη, αλλά υπέγραψε και νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές!

Όπως αποκαλύπτει πάντως η στήλη «sportdog penalty», ο Πολ Κουτσολιάκος εξασφάλισε ένα... χρυσό συμβόλαιο στον νεαρό επιθετικό, καθώς πλέον ο Κουλούρης έχει τις υψηλότερες αποδοχές από κάθε άλλο νεαρό άσο του «Δικεφάλου», ενώ ο νέος του «μισθός» θα ισχύσει άμεσα, παρότι το προηγούμενο συμβόλαιό του ήταν σε εξέλιξη κι έληγε το καλοκαίρι του2016...

Βέβαια, στο νέο τετραετές συμβόλαιο του Κουλούρη με τις μεγαλύτερες αποδοχές, υπάρχει και μία εξίσου υψηλότατη ρήτρα, η οποία τον... δένει με τον ΠΑΟΚ.

Το νούμερο είναι αρκετά μεγάλο και ξεπερνάει τα έξι εκατομμύρια ευρώ!

Το νούμερο πάντως δεν θεωρείται... τρελό από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, καθώς τόσο η διοίκηση όσο και ο Άγγελος Αναστασιάδης, πιστεύουν στο ταλέντο του Κουλούρη και εκτιμούν πως τα επόμενα χρόνια θα απασχολήσει έντονα το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ήδη γνωρίζουν πως τον "τσεκάρει" η... μιση Μπουντεσλίγκα και για αυτό θέλησαν έτσι να είναι κατοχυρωμένοι!


Πηγή:sportdog.gr

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top