YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Τα είπε με τους έξι πιτσιρικάδες ο Αναστασίου...

PDF Print E-mail
Saturday, 28 June 2014 21:50 | Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Με τον κάθε ποδοσφαιριστή που παραχωρείται δανεικός τα είπε ο Γιάννης Αναστασίου στην πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού... Οι λόγοι των δανεισμών.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού άρχισε το Σάββατο, με τους ποδοσφαιριστές να περνούν από εξετάσεις και εργομετρικά τεστ.

Στην πρώτη της ομάδας το παρών έδωσαν και οι έξι που αναμένεται να παραχωρηθούν δανεικοί. Ο λόγος για τους Μαρινάκη, Αναστασόπουλο, Μουζακίτη, Αναγνωστόπουλο, Γιαννιτσάνη και Αποστολόπουλο που δεν υπολογίζονται ο καθένας για διαφορετικό λόγο, αλλά όλοι στους «πράσινους» θέλουν να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Ο Γιάννης Αναστασίου λοιπόν, είχε συνομιλία με τον καθένα ξεχωριστά. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», θέλησε με αυτό τον τρόπο να δείξει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές πως τους πιστεύει και πως πάρθηκε η απόφαση αυτή για το καλό τόσο το δικό τους όσο και του συλλόγου.

Από εκεί και πέρα, στον κάθε ένα ξεχωριστά, ο «Ολλανδός», τόνισε τον λόγο που πρέπει να πάει δανεικός.Οι βασικοί λόγοι ήταν οι εξής...

Ο πρώτος για να πάρουν παιχνίδια όλα τα παιδιά στα πόδια τους, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις αυτό που τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου είναι το γεγονός πως δεν θα χωρούσαν στην ομάδα την νέα σεζόν, λόγω του τρόπου παιχνιδιού που σκέφτεται ο Έλληνας τεχνικός για την νέα σεζόν.

Φυσικά και στους έξι τονίστηκε πως μπορούν άπαντες πιστεύουν στο ταλέντο τους και θα τους παρακολουθούν στο διάστημα που θα απουσιάζουν ως δανεικοί. Πλέον μετά την παρουσία τους στην πρώτη προπόνηση, είναι ελεύθεροι μέχρι τις 10 Ιουλίου ώστε να βρουν την ομάδα που θα δοθούν δανεικοί και αν μέχρι τότε δεν το έχουν καταφέρει, θα μπορούν να προπονούνται μόνοι τους σε ξεχωριστό γκρουπ ή με την ομάδα Νέων...

Το σίγουρο είναι πως οι περισσότεροι έχουν κάποιες προτάσεις στα χέρια τους, με τους Μαρινάκη, Γιαννιτσάνη και Μουζακίτη να είναι ψηλά στην λίστα της Νίκης Βόλου, ενώ ο τελευταίος εξετάζεται και από την Κέρκυρα.

Σε ότι αφορά τους Αναστασόπουλο, Αποστολόπουλο και Αναγνωστόπουλο, έχουν και αυτοί στα χέρια τους κάποιες προτάσεις, οι οποίες για την ώρα δεν έχουν διαρρεύσει.


Πηγή:gazzetta.gr

Share
 

powered by στοιχημα
YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin
ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top