YouCMSAndBlog Module Generator Wizard Plugin


Νικοπολίδης για βοηθός, Στέλιος για τιμ μάνατζερ!

PDF Print E-mail
| Συντάχθηκε απο τον/την sportsteam   
Share

Σκάει πρόταση σε Νικοπολίδη (ή Ελευθερόπουλο) για πόστο σε προπονητικό τιμ και σε Γιαννακόπουλο για τιμ μάνατζερ! Ποια ομάδα ετοιμάζει ..."ερυθρόλευκη" συστράτευση;

Πολλές αλλαγές αναμένονται στην Εθνική ομάδα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στη νέα εποχή Ρανιέρι. Η ΕΠΟ έχει σχεδιάσει ήδη την επόμενη μέρα και έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα διαδεχθούν το επιτελείο του Σάντος.

Δεδομένη θεωρείται, για παράδειγμα, η αποχώρηση του Λεωνίδα Βόκολου από τη θέση του βοηθού προπονητή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά και του Τάκη Φύσσα, του τιμ μάνατζερ της γαλανόλευκης, παρόλο που ο Σάντος φέρεται να έχει εισηγηθεί την παραμονή τους στην ομάδα μετά τη φυγή του.

Τη θέση του Βόκολου λέγεται ότι διεκδικούν δύο πρόσωπα. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο δεύτερος έχει περισσότερες πιθανότητες επειδή ο "Ελέ" προτιμάει να αναλάβει σε σύλλογο πρώτος προπονητής.

Όσον αφορά το πόστο του Φύσσα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βασικός υποψήφιος είναι ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού έκανε σύντομο πέρασμα από την προεδρία του ΠΣΑΠ, αλλά έχει και δίπλωμα προπονητή.

Έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Πανηλειακού, αλλά δεν κάθισε πολύ.Μετά το Μουντιάλ αναμένεται να γίνουν επαφές της ΕΠΟ με τους πρώην ποδοσφαιριστές για να ξεκαθαρίσει ποια πόστα θα αναλάβουν.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, κάποιος από τους προαναφερθέντες να αναλάβει κάποια θέση που να μην αφορά την Εθνική Ανδρών.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα θα ξεκαθαρίσουν μόλις αρχίσουν οι συζητήσεις της ομοσπονδίας με τους υποψήφιους.


Πηγή: sportdog.gr


Share
 

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ


top